Rootkitinfo

De perfecte fiets vind je bij Huka

De perfecte fiets vind je bij Huka

Hoe ouder we worden hoe lastiger het helaas wordt om te blijven fietsen. Ons evenwicht wordt slechter en balans houden gaat helaas ook niet zo goed meer. Maar het is heerlijk om te blijven fietsen! Het is namelijk goed voor je en op deze manier kan je heerlijk genieten van de Nederlandse natuur. Wij raden je daarom aan om eens een kijkje te nemen naar een driewieler. Deze fiets zorgt door de extra wielen voor meer stabiliteit! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Hier kan je een driewieler aanschaffen

Bij de partij  Huka is het mogelijk om een driewieler aan te schaffen. De partij is gevestigd in Oldenzaal. Al meer dan 40 jaar zijn ze bezig om de beste fietsen te ontwikkelen die de wereld een stuk makkelijker maken. De passie staat voorop; mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid. Je vindt hier dus zeker een fiets die aan al jouw eisen voldoet.

 

Je eigen fiets samenstellen

Huka heeft een geweldige oplossing om een fiets uit te zoeken die helemaal bij je past! Namelijk een configurator. Kies de uitvoering die jouw wereld makkelijker maakt. Bepaal welke opties voor jou het belangrijkst zijn en voer deze door aan de hand van de configurator. Je hebt de mogelijkheid uit alle opties en accessoires. Daarnaast kan je ook nog eens de kleur naar jouw keuze toe voegen! Zodat het helemaal je eigen fiets wordt. Huka rekent gelijk voor jou uit wat het ongeveer gaat kosten en stuurt jou de adviesprijs op. Op deze manier weet jij direct waar je aan toe bent!

 

Meer weten?

Heb je meer informatie nodig over een driewieler? Of hoe je die zelf moet samenstellen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze willen je met alles graag helpen en beantwoorden met alle liefde als je vragen! Daarnaast staat op de website van Huka meer informatie, hier zou je dus ook een kijkje kunnen nemen! En wie weet heb jij binnenkort een driewieler, duo fiets of een elektrische driewieler die jouw leven een stuk gemakkelijker maakt

 

https://www.huka.nl/
Rootkitinfo

Een vide in je interieur? 4 leuke ideeën

Een vide in je interieur? 4 leuke ideeën

De vide in je interieur is natuurlijk een super leuke ruimte. Om deze nog leuker te maken, hebben wij 4 tips voor je op een rijtje gezet.

Een houten ladder toevoegen

Een houten ladder kan je vide een zeer leuke en vooral nieuwe uitstraling geven. Door het toevoegen van houten elementen in je interieur, krijgt je woning ook een natuurlijke boost. De mens wordt er namelijk gelukkig van om natuur te zien. Wanneer je meerdere houten elementen toevoegt, zoals een houten ladder, verhoog je dit effect. 

Combineer effecten en accessoires

Door het combineren van verschillende elementen in je interieur, krijg je een unieke uitstraling. Doordat je namelijk zelf op pad gaat om bepaalde accessoires bij elkaar te zoeken, kun je je eigen creativiteit de ruimte bieden. Daarnaast krijg je dus ook een stijl die je zelf hebt gecreëerd. Dit is dan ook zeer uniek en zul je niet snel bij andere tegenkomen. Geef jezelf dan ook de ruimte om alles uit te proberen. Een verandering in accessoires is namelijk zo gemaakt. Door het uitproberen van verschillende combinaties krijg je ook steeds beter je eigen stijl gevonden en kun je dit doorvertalen naar je interieur!

Bloemen en planten toevoegen aan je vide

We hebben het al een beetje gezegd, maar het toevoegen van natuurlijke producten aan je vide is zeer leuk! Door het toevoegen van bloemen en planten in het interieur van je huis, krijg je een natuurlijke uitstraling. Dit geeft je vide dan ook een zeer leuke boost. Daarnaast kun je door het toevoegen van bloemen en planten ook erg leuk de verschillende seizoenen in het jaar door laten schemeren. Hierdoor heb je dus niet ieder jaar precies hetzelfde aanzicht, maar zal je vide mee gaan met zijn tijd!

Lampen gebruiken als eye catcher in je vide

Verlichting kan je interieur in de vide afmaken. Door het toevoegen van de juiste verlichtingselementen kun je namelijk de nadruk leggen op bepaalde delen in de vide. Een leuke hanglamp kan bijvoorbeeld perfect fungeren als echte eye catcher. Daarnaast zit je met een staande lamp natuurlijk nooit verkeerd!

 

https://www.houtenladders.nl/
Rootkitinfo

Dekbedden kiezen voor dummies

Dekbedden kiezen voor dummies

Bij het tegemoet gaan van een aangename nachtrust, is het hebben van een goed dekbed een must. Dekbedden voorkomen dat je het ’s nachts koud krijgt, geven we je een aangename positionering en heeft zo een flinke vinger in de pap als het aankomt op jouw slaap. Sta je op het punt om een nieuw dekbed te kopen? Er zijn verschillende elementen die je in gedachten moet houden. Na het lezen van dit blog weet je een stuk beter welke factoren van doorslaggevend belang zijn.

Dikte

De Dikke en de Dunne ken je vooral als het iconische duo uit de filmwereld, maar dit duo bestaat ook in de dekbeddenwereld. Dekbedden zijn namelijk te koop in verschillende soorten diktes en warmteklassen. Op voorhand is het dus goed om bij jezelf te rade te gaan hoeveel warmte je wenst te ontvangen van het dek bed. De eerste twee klasses zijn vooral bedoeld voor de koukleumen onder ons; de twee lagere klasses zijn passender voor de zwetende slaper. 

Soort dekbed

De dikte van het dekbed is niet de enige factor waar je rekening mee dient te houden. Ook het soort dekbed is van invloed op je uiteindelijke beslissing. Een variant die veel gekocht wordt, is het 4 seasons dekbed. Dit is een dekbed die uit meerdere lagen bestaat en te scheiden is met behulp van drukknoopjes. Wil je liever een apart dekbed voor elk jaargetijde? Dan is het winter- of zomerdekbed aantrekkelijker.

Maat 

Naast de dikte en het type dekbed, moet je ook rekening houden met de maat. Als je het bed deelt met een partner, is dit vooral van belang. Je zit er tenslotte niet op te wachten dat je dekbed een dusdanig beperkt formaat heeft, dat het getouwtrek ’s nachts kan beginnen. 

Vulling 

Last but not least, sta je voor de keuze welke vulling je wenst te hebben. Donzen dekbedden zorgen ervoor dat de temperatuur in jouw lichaam goed bewaakt blijft, terwijl katoenen dekbedden wat meer ‘lucht’ geven. Je hebt ook nog dekbedden van wol en bamboe. 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/
Rootkitinfo

Fenders gebruiken? Zo zorgt u ervoor dat u deze juist gebruikt!

Fenders zijn onmisbaar op iedere boot. Deze fenders, ook wel bekend als stootkussens, fungeren als een bescherming tussen de boot en de wal of bijvoorbeeld een andere boot. De fenders zijn dus enorm handig om te voorkomen dat er krassen of andere beschadigingen op de zijkant van uw boot ontstaan. Hoe u goed gebruik maakt van deze fenders leest u in deze blog. Lees dus snel verder!

 

Fenders juist gebruiken

Bij het gebruik van fenders is het uiterst belangrijk dat u de fenders en stootwillen correct opblaast. Helaas zien we nog te vaak dat de fenders verkeerd zijn opgeblazen. Maar wanneer is uw fender dan wel goed opgeblazen? Dit kunt u gemakkelijk testen door de stootwil of fender in te drukken met uw vinger. Als de fenders en stootwillen iets ingedrukt kunnen worden zijn ze goed opgeblazen. De juiste druk voor een fender is 0.2 bar. De fenders staan in weer en wind, van felle zonneschijn tot vrieskou, de lucht in uw fender heeft dus flink de ruimte nodig om uit te zetten en te krimpen. U zult met name bij grotere fenders verbaast zijn wat zonneschijn met de druk in een fender doet. Wanneer de fender juist wordt opgeblazen heeft deze ook de ruimte om zich te vervormen, hierdoor kan het beter zijn werk doen!

 

Verschillende soorten fenders

Voor verschillende situaties worden verschillende soorten fenders gebruikt. Over het algemeen wordt er vaak voor stootwillen gekozen in cilindervorm. Maar welke fender voor u geschikt is hangt van de vorm en lengte van uw boot. Als het gaat om een brede stootrand moet de fender ook dikker zijn. Allereerst is er de steigerfender, deze worden gemonteerd op de steiger. Op deze manier voorkomt u dat uw boot beschadigt. Hiernaast zijn er ook bolfenders. Deze worden gebruikt om schade aan het schip tijdens het afmeren te voorkomen. Dit stootkussen is rond en loopt taps toe. Door middel van een fenderlijn bevestigt u de bolfender aan de railing.

 

Fenders van Boottotaal

Wilt u zich na het lezen van deze blog verder oriënteren op het gebied van fenders? Deze kunt u tegenwoordig ook gemakkelijk online aanschaffen. Bijvoorbeeld op de website Boottotaal.nl vindt u alle benodigdheden om veilig te varen. Naast fenders en toebehoren vindt u hier ook alles op het gebied van veiligheid, navigatie, motoren en kleding. Schaf nu ook gemakkelijk en snel fenders en toebehoren aan bij Boottotaal. Boottotaal verzekert u van een snelle verzending en optimale garantie. Heeft u vragen over het kopen van de juiste fenders voor uw boot? Vraag het de specialisten van Boottotaal gerust. Zij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste fenders en toebehoren.

 

https://www.rootkitinfo.nl/
Rootkitinfo

Geef je tuin een upgrade

Een tuin is het verlengstuk van je huis, maar toch houden we dit helaas niet altijd zo goed bij als het interieur in onze woonkamer. Gelukkig kan je aan de hand van een paar aanpassingen je tuin een compleet nieuwe look geven. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis(je), een overkapping, een veranda, een lounge set, tuinbanken en of stoelen. Er zijn veel verschillende opties, en onthoud dat accessores de tuin altijd helemaal af maken! 

 

Een lounge set

Als je nog geen lounge set in je tuin hebt dan mis je in de zomermaanden een geweldige zit plek! Het is namelijk heerlijk om te relaxen met een boek en een drankje in het zonnetje. Daarnaast is het de plek om te borrelen met je vrienden. Je kan het ook wel zien als de buiten woonkamer, en dit maak je zeker waar als je de lounge set onder een overkapping neer zet. Op deze manier kan je zelfs als het regent heerlijk buiten blijven zitten! 

 

Een overkapping

We hebben het net al gehad over een lounge set die geweldig staat onder een overkapping, maar er zitten nog meer voordelen aan een overkapping! Je kan het geweldig decoreren, je kan bijvoorbeeld kiezen om de overkapping een Ibiza look te geven, waardoor je het gevoel hebt dat jij je waant in het buitenland! Zo kom je in je eigen achtertuin helemaal tot rust. Daarnaast is het mogelijk om gezellige lampjes op te hangen, waardoor je in de avonden nog heerlijk kan genieten onder de overkapping. 

 

Wil jij graag je tuin upgraden?

Wil jij graag je een make-over geven? Neem dan eens een kijkje op de website van Buitenkampioen. Deze partij heeft een ruim assortiment aan tuin items. Hier kan je dan ook alles vinden om jou tuin er geweldig uit te laten zien! Kies een tuinhuis met overkapping, en bekijk welke lounge set hier mooi onder zou staan! Heb je nog een vraag over een product? Of hulp nodig met het kiezen van de juiste items? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten! Ze helpen je namelijk graag verder.

 

https://www.buitenkampioen.nl/
Rootkitinfo

Verzendzakken t.o.v. verzenddozen wat zijn de voor en -nadelen

Het verzenden van een product met verzendzakken heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is eenvoudig in gebruik en je kan meerdere producten tegelijk in dezelfde zak stoppen. Doordat het een luchtdichte verpakking is, blijft uw product altijd beschermd. Naast deze voorbeelden bespreken wij in deze blog nog een aantal voordelen van verzendzakken ten opzichte van verzendozen en bespreken wij het grootste nadeel. 

Voordeel 1 ‘beter voor het milieu’

Een voordeel van verzendzakken ten opzichte van bijvoorbeeld verzenddozen zijn vooral de kosten. Verzendzakken zijn vele malen goedkoper dan verzenddozen, maar dat is niet het enige voordeel. Verzendzakken zijn kleiner van formaat dan verzenddozen en nemen daarom du minder opslagruimte in bij jou maar ook bij de klanten, vooral als jouw klanten bij meerdere webshops bestellen. Ook nemen de plastic verzendzakken minder plaats in tijdens transport en is het dus beter voor het milieu.

Voordeel 2 ‘vocht- en stoftafstotend’

Een ander bijkomend voordeel is dat verzendzakken vocht- en stof afstotend zijn. Een verzenddoos daarentegen kan niet tegen vocht. Dit is niet alleen belangrijk bij het transport, maar is ook belangrijk bij de opslag en verwerking van de verzendzakken of verzenddozen. Is jouw magazijn droog of is jouw magazijn erg vochtig? Als de verzenddoos namelijk vochtig wordt, dan hecht de tape niet goed aan het karton. Bij een verzendzak heb je daar dus geen last van.

Voordeel 3 ‘brievenbus’

Een mooi voordeel is dat sommige verzendzakken door de brievenbus kunnen. Een brievenbuspakketje is natuurlijk heel prettig voor de klant want die hoeft niet thuis te blijven om een pakketje aan te nemen. Daarnaast bespaart het jou portokosten en de klant hoeft minder verzendkosten te betalen!

Het nadeel

“Unboxing” is een trend die komt overwaaien uit Amerika. Dat wil zeggen de beleving van het uitpakken van een doos. Veel webshops maken hier een feestje van. Dat kan natuurlijk met een verzenddoos beter dan met een verzendzak. In een verzenddoos wordt al heel snel een vloeipapier gedaan. Het geeft jouw klant meer een gevoel van luxe dan wanneer het bestelde artikel alleen in een verzendzak zit.

Meer info

Wil je graag verzendzakken bestellen? Dan ben je bij Blok Packaging aan het juiste adres! Op de website van Blok Packaging kan je snel en eenvoudig verzendzakken bestellen. Heeft u voor 17.00 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Meer weten of advies nodig? Neem dan snel contact op met de klantenservice van Blok Packaging of bekijk de website.

 

https://blokpackaging.com/
Rootkitinfo

De plafondventilator is terug van weggeweest en zo voeg je ‘m toe aan je interieur

 In Amerikaanse interieurs zie je ze overal, de plafondventilator. Iedere kamer heeft er één en er wordt gretig gebruikgemaakt van de stijlvolle toevoegingen aan het plafond. Maar waarom komen we deze plafondventilators in Nederland zo weinig tegen? 

Ten eerste heeft Nederland, in vergelijking met de Verenigde Staten, natuurlijk een veel gematigder klimaat. We kennen geen extreme hitte zoals ze dit in veel Amerikaanse staten wel kennen. Er was simpelweg geen noodzaak voor plafondventilators. Maar dit lijkt te veranderen. Nu we ook in Nederland steeds vaker droge en warme zomers hebben, is een plafondventilator kopen helemaal geen slecht idee. De lucht wordt gelijkmatig verplaatst wat zorgt voor een verkoelend effect. Heerlijk tijdens de warme zomermaanden wanneer het ook binnen snel op kan warmen. Maar hoe voeg je zo’n opvallend apparaat aan het plafond nu mooi toe aan je interieur? Daar hebben we een paar tips voor! 

Een plafondventilator in jouw woonstijl

Er is meer mogelijk dan je denkt. Plafondventilators zijn namelijk verkrijgbaar in uiteenlopende soorten, maten en stijlen. Is jouw woonstijl voornamelijk klassiek? Kies dan voor een plafondventilator met afgeronde bladen. Dit geeft een rustieke en sfeervolle uitstraling aan je ruimte. Daarnaast zijn deze ventilatoren vaak voorzien van een behuizing in goud of zilver, wat ongetwijfeld mooi bij de rest van je interieur past. 

Ben je een liefhebber van de industriële woonstijl? Kies dan voor een strak model met rechthoekige bladen. Materiaal als RVS is bijvoorbeeld zeer geschikt als toevoeging aan jouw industriële interieur. Houd je meer van een Scandinavische uitstraling? Ga dan voor een plafondventilator met houten bladen. Dit type plafondventilator  straal rust uit en past perfect in een fris en minimalistisch interieur. 

Ter vervanging van je lichtbron 

Veel plafondventilators zijn voorzien van een lichtbron. Op die manier hoef je dus nooit een lamp én een ventilator op te hangen. Eén van de twee zal dan namelijk niet in het midden van het plafond hangen. Een plafondventilator met lamp vervangt de huidige lichtbron en kan gewoon gecentreerd worden bevestigd. 

De verlichting en de ventilator kunnen apart van elkaar aan- en uitgezet worden. Wanneer je de ventilator dus niet nodig hebt, kun je wel gewoon gebruik maken van de lichtbron. Zo heb je nooit overlast van de plafondventilator terwijl je er in de zomermaanden wel optimaal plezier van hebt.

Specialist in huis en tuin 

Wil je ook een plafondventilator toevoegen aan je interieur? Bekijk dan de webshop van specialisten in huis en tuin zoals MaxTotaal. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor in en om je huis. Naast hoogwaardige plafondventilators heeft MaxTotaal elektronica, gereedschap en meer in het assortiment. Op die manier ben je snel voorzien van alles wat je nodig hebt!

https://www.maxtotaal.nl/
Rootkitinfo

Een lagere energierekening? Zo pak je dat aan

Je zuur verdiende geld uitgeven aan een torenhoge energierekening is ontzettend zonde en bovendien onnodig. Er zijn veel verschillende manieren waarop je kunt besparen op energie, waardoor de energierekening veel lager uit zal vallen. In dit artikel geven we je een aantal tips.

Niet stoken
Wist je dat de verwarming ontzettend veel energie verbruikt? Je kunt dus beter de verwarming een paar standen lager of zelfs helemaal uitzetten. Uiteraard is het ook weer niet de bedoeling om te koukleumen in je eigen huis. Investeer daarom in warme wintertruien en een paar pantoffels. Vooral elektrische kachels zonder thermostaat verbruiken veel stroom. Dit komt doordat ze continu op vol vermogen blijven werken. Ook als de gewenste temperatuur eigenlijk al is behaald. 

Weg met de boiler
De grootste boosdoener van die hoge energierekening? De elektrische boiler! Een elektrische boiler verwarmt water en verbruikt in een gemiddeld huishouden zo’n 1.900 kWh per jaar. In 2021 resulteert dit in een extra bedrag van zo’n 420 euro op je jaarlijkse energierekening. Daar wordt niemand blij van, toch? Een goed alternatief voor de elektrische boiler is de zonneboiler.

Stap over op ledverlichting
Ook verlichting kost veel energie. Als je nog halogeen- en gloeilampen in huis hebt, is het een goed idee om over te stappen op ledverlichting. Ledlampen zijn tot 90% energiezuiniger dan halogeen- en gloeilampen doordat ze veel efficiënter werken. Een enkele lamp zal het verschil niet maken, maar ga maar eens na hoeveel verlichting je in huis hebt! Voor elke vorm van verlichting is een beter alternatief te vinden. Denk aan led spots en led TL verlichting

Stekker uit het stopcontact
Hoe vaak zet je apparaten eigenlijk echt uit als je ze tijdelijk niet gebruikt? De meeste mensen zetten hun computer of televisie op stand-by, maar het is veel beter om het apparaat echt helemaal uit te zetten. Ook een telefoonoplader in het stopcontact zonder aangesloten telefoon verbruikt nog stroom. Trek die stekker dus uit het stopcontact en bespaar op energiekosten. Is dit te veel werk? Ga dan voor een stekkerdoos met schakelaar. Zo kan je alle aangesloten apparaten in één keer uitschakelen.

https://www.ledlichtstunter.nl/
Rootkitinfo

Een koffiemachine huren doe je bij Bar Company

Wil je een koffiemachine huren? Het gemak van een druk op de knop beleven? De smaak van een ambachtelijk bereidde kop koffie proeven? Kan dat? Jazeker! Met een koffiemachine huren bij Bar Company zorg je voor een top kwaliteit koffie binnen handbereik. Overal en voor iedereen. Bij Bar Company Koffiemachine huren kan je terecht voor verschillende volautomatische koffiemachines. Voor elke wens is er een oplossing! Lees snel verder.

Een volautomatische koffiemachine huren

Bij Bar Company zijn er verschillende oplossingen om een snelle én lekkere kop koffie te zetten. De liefhebber van filterkoffie kan bij Bar Company de Fresh Brew koffiemachine huren. De kopjes koffie uit deze machine hebben de smaakbeleving van een echte kop filterkoffie. Tegelijkertijd kan de machine met een kilo koffie wél 145 kopjes koffie zetten! Genoeg koffie voor de hele afdeling op kantoor of in de werkplaats dus. Een groot voordeel is dat de machine relatief stil is omdat er geen bonen gemalen hoeven te worden. Daarnaast machine kan je bij Bar Company de Instant koffiemachine huren. Deze werkt supersnel en kan wel 650 kopjes koffie uit een kilo instant koffie halen. Ideaal voor als er grote piekmomenten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gemeenschappelijke pauze met alle collega’s. Of in de pauze van een groot event. Deze machine zet een kopje koffie tussen de 5 en 12 seconden, oftewel 1.250 koppen per uur en is daarmee een échte rijen-verslinder. Last but not least, onze favoriet: deverse bonen koffiemachine. Hier zetten we het liefst kopjes koffie met onze eigen uitgebalanceerde Bar Company Blend. De bonen worden vers gemalen en de koffie wordt onder druk gezet, net zoals in een echte barista espresso machine. Simpelweg genieten na één druk op de knop.

De gemeenschappelijke factor van de Bar Company koffiemachines

De machines worden geleverd door onze eigen koffiefanaten. Zo weet je zeker dat er wordt meegedacht over de juiste plaats en installatie van de machine. Hij wordt direct afgesteld op jouw wensen en volledig gevuld met de koffie en overige benodigdheden. Daarnaast krijg je een duidelijke uitleg van onze koffiefanaat over de werking van het apparaat.  Zo kun je onbezorgd genieten van jouw koffiemoment. Het komt nauwelijks voor, maar is er toch iets aan de hand met de koffiemachine? Geen probleem! Bel ons en we regelen direct een passende oplossing voor je. We geloven immers dat iedereen zijn of haar koffiemoment binnen handbereik moet hebben. En daar doen we alles voor. We zijn niet voor niets koffiefanaten. Wil jij een koffiemachine huren? Je mag ons altijd bellen: 0882035100

https://www.barcompany.nl/
Rootkitinfo

Oprijplaat voor je aanhangwagen

Zonder oprijplaten word het natuurlijk erg lastig om een auto op de aanhanger te krijgen. Daarom zijn oprijplaten voor een autotransporter onmisbaar. Maar een oprijplaat is niet alleen te gebruiken in combinatie met een autotransporter. Bijna ieder type aanhanger kan standaard worden uitgerust met oprijplaten. Oprijplaten zijn er namelijk allerlei verschillende afmetingen en materialen. Oprijplaten zijn daarom een erg handige aanvulling. Met oprijplaten zorg je er namelijk voor dat de aanhanger multifunctioneel inzetbaar is.  

Verschillende oprijplaten van aanhangwagendirect

Zoals je nu weet zijn oprijplaten in verschillende materialen en afmetingen verkrijgbaar. Oprijplaten van aanhangwagendirect zijn in een stalen of aluminium uitvoering verkrijgbaar. Aluminium heeft als voordeel dat deze iets sterker zijn en een lager eigen gewicht hebben door het lichte materiaal. Dit is erg handig wanneer je de aanhangwagen zwaar wilt beladen en je dus met deze aluminium oprijplaten zoveel mogelijk netto laadvermogen overhoud.
Ook zijn er opklapbare oprijplaten verkrijgbaar, deze worden vooral gebruikt bij lage machines en voertuigen. Door de gebogen vorm van de oprijplaat is er geen diepe hoek tussen het hoogste punt van de oprijplaten en de laadbak van de aanhanger.
Zelfs zijn er opklapbare oprijplaten, deze zijn natuurlijk niet heel sterk maar dat is geen probleem als je een licht voertuig op een aanhanger moet rijden. Een opklapbare oprijplaat kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen en eenvoudig ergens stallen. 

Is jou aanhanger geschikt voor oprijplaten

Om goed en veilig gebruik te kunnen maken van een oprijplaat is het belangrijk dat je aanhanger hier een gleuf voor heeft aan de achterzijde, daar kan je de oprijplaat achter haken zodat deze vast staat en je er veilig overheen kunt rijden met het desbetreffende voertuig. Ook zijn er een aantal modellen die beschikken over een laadvak voor een oprijplaat aan de onderzijde van de aanhanger. Hier kan je de oprijplaten gemakkelijk uit schuiven en meteen gebruiken. 

Welke aanhangers zijn standaard uitgerust met oprijplaten

Sommige type aanhangwagens zijn standaard voorzien van de oprijplaten.
De onderstaande types hebben standaard een oprijplaat

  • Autotransporter

  • Multitransporter

  • Motortrailer

Maar voor plateauwagens en kippers zijn oprijplaten optioneel. Vaak is het wel mogelijk om de aanhanger op deze manier te leveren maar het is niet gebruikelijk. 

De oprijklep

Wanneer een voertuig of machine een ongelijke wielbasis heeft dan word het erg lastig om een oprijplaat te gebruiken. Voor dit soort voertuigen is natuurlijk iets bedacht, een oprijklep. De oprijklep vind je op de machinetransporter. Een oprijklep is een grote klep aan de achterkant van de aanhanger. De oprijklep is één grote oprijplaat, hierdoor kan je elk voertuig gemakkelijk op de aanhangwagen rijden. 

Oprijplaat alleen geschikt voor aanhanger?

Natuurlijk zijn de oprijplaten van aanhangwagendirect bedoeld voor aanhangers. Maar oprijplaten worden ook vaak gebruikt bij andere hoogteverschillen, denk bijvoorbeeld aan een drempel waar een scootmobiel of rolstoel overheen moet.

Nu je meer weet over oprijplaten en waarvoor je deze kan gebruiken. Ben je benieuwd naar het aanbod of op zoek naar meer informatie over de oprijplaat. Neem dan een kijkje bij aanhangwagendirect.nl ook kan je contact opnemen met de klantenservice.

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/