De tweedehands Peugeot 107

De 107 is een auto van het Franse merk Peugeot. De tweedehands Peugeot 107 is een leuke auto voor iemand die op zoek is naar een echte stadsauto. Zo kun je de 107 namelijk wel omschrijven. De 107 wordt al sinds 2005 geproduceerd. De auto maakt overigens onderdeel uit van een joint venture project. Citroën en Toyota hebben auto’s die sterk overeenkomen met de 107. Zo heeft Toyota de Aygo en heeft Citroën de C1. Alle drie de auto’s zijn overigens zeer betrouwbaar. In 2009 heeft de Peugeot 107 een facelift gekregen. Wie een tweedehands Peugeot 107 met facelift wil, kiest dus voor een Peugeot met bouwjaar 2009 of nieuwer. Overigens heeft de 107 in 2014 een opvolger gekregen, namelijk de 108.

 

De tweedehands Peugeot 107 is een leuke investering als je op zoek bent naar een compact autootje. Wanneer je in de stad woont, is de auto bijvoorbeeld ideaal. Dankzij het kleine formaat kun je de auto vrijwel overal kwijt. Je kunt de 107 overigens zowel met 3 als met 5 deuren krijgen. De auto is alleen in hatchback-model te verkrijgen.

Een zeer betrouwbare auto

De Peugeot 107 is over het algemeen ontzettend betrouwbaar. Zo zouden eigenaren van deze auto in de eerste 4 jaren nauwelijks problemen ervaren. Wanneer je een oudere auto hebt, is er natuurlijk altijd het risico dat je een keer pech krijgt. Toch hoef je daar niet bang voor te zijn als je de auto gewoon goed controleert zodra je hem koopt en voldoende laat onderhouden. Sluit voor de zekerheid wel altijd een abonnement af bij een pechhulpdienst, zoals RoadGuard bijvoorbeeld. Mocht je dan ooit een keer pech krijgen, dan kom je in ieder geval niet stil te staan zonder dat je weet wat je moet doen. Je kunt dan altijd hulp krijgen wanneer de auto niet meewerkt.

 

Rootkitinfo

Met je roze papiertje op pad

Tijd om het roze papiertje te behalen, dat is tijd voor jezelf in te schrijven bij rijschool Wierden. Ben je 18 geworden of ben je al wat ouder en is het nu de tijd om eindelijk dat roze papiertje te behalen? Haal je rijbewijs en ga lessen bij rijschool Wierden om daarna veilig op pad te kunnen..

Start met lessen

 Begin je voor het eerst met je rijbewijs? Dan is het handig om een pakket te boeken. In een pakket zitten meerdere rijlessen gebundeld. Dat is vaak goedkoper dan een enkele rijles af te nemen. Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je in je pakket wilt laten opnemen en hoe vaak per week je wilt lessen. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles bij de rijschool Wierden te volgen, één rijles duurt 60 minuten. Een enkele rijles is namelijk zo voorbij.

Een tussentijdse toets al voorbereiding

Na een aantal rijlessen bij de rijschool Wierden – gemiddeld lig het aantal rijles op 30 lessen – ben je klaar voor het examen. Voordat je het rijexamen kan doen heb je eerst een tussentijdse toets. In een tussentijdse toets kun je testen of je klaar bent voor het officiële examen. Ook kun je een vrijstelling voor je speciale verrichtingen verkrijgen bij je tussentijdse toets. Denk bijvoorbeeld aan achteruit inparkeren of helling trekken. De tussentijdse toets verloopt op dezelfde manier als het praktijkexamen van het CBR. Het is dus een goede oefening om alvast wennen aan het moment waarop je straks echt gaat afrijden. De rijschool Wierden bereid je je daar  goed op voor. Nadat je geslaagd bent voor de tussentijdse toets kun je afrijden voor je examen. Je theorie certificaat moet dan al wel binnen zijn. Bij rijschool Wierden zit dit er al bij inbegrepen. Daarna mag je voor je praktijkexamen op. Maar voordat het zover is, begin je eerst met je eerste rijles bij rijschool Wierden.