Horeca medewerker

Horeca medewerker

Functie

Voor een winkel in de regio van Zulte zijn we dringend op zoek naar een medewerker voor de koude keuken.

 

Takenpakket:

 

 • Je helpt mee met de bereiding van salades en dagschotels.
 • Je vult de toonbank aan en houdt de winkel op orde.
 • Indien nodig help je mee met het bedienen van de klanten in de winkel.
 • Ervaring hierin is een pluspunt, maar geen vereiste, u zal zeker de nodige ondersteuning krijgen.

 

Aanbod

 

 • U kan meteen starten.
 • U komt terecht in een omgeving met een familiale werksfeer.
 • U kan bij ons voltijds aan de slag, maar minder uren zijn zeker bespreekbaar en flexibel.
 • Ook flexijobbers komen in aanmerking, wanneer je slechts enkele dagen kan werken mag je ook solliciteren.
 • Loon naar functie en ervaring!
 • Tewerkstelling op lange termijn!

Jouw profiel

 

 • U bent vriendelijk en sociaal, zowel naar de klanten als naar je collega’s.
 • U werkt netjes en proper en nauwkeurig.
 • Ervaring in de horeca of slagerij is een pluspunt.
 • U zoekt een tewerkstelling op lange termijn.
 • U hebt een passie voor bereidingen.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/horeca-medewerker.html

INDUSTRIEEL SCHILDER (Vlaanderen)

Jouw verantwoordelijkheden

Let op: Wij rekruteren enkel mensen in de volgende regio’s: Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je hebt geen specifieke ervaring nodig, alleen interesse en motivatie, we zullen je training geven!

Als industrieel schilder ben je verantwoordelijk voor de verfuitvoering, veiligheid en rapportage.

Iris Anticorrosie is gespecialiseerd in:

 • -Metalisatie
 • -Brandbeveiligingssysteem
 • -Behandeling op de werkvloer
 • -Tankverf (tankverf)
 • -Op hoogte werken
 • -Bescherm kunstwerk

Jouw profiel

Jouw talenten en achtergrond:

 • -Je werkt nauwkeurig en ordelijk
 • -En je hebt een positieve instelling
 • -Je houdt van teamwork en onderhoudt een goede communicatie
 • -Jij spreekt Nederlands

Ons aanbod

 • -Wij trainen jou!
 • -U kunt het certificaat van industrieel schilder krijgen.
 • -Je kunt de voorman blijven
 • -Productiebonus en / of veiligheidsbonus maken deel uit van de bonus.


https://www.vindazo.be/vacatures/schilder.html

Projectcoördinator Installatietechniek

Wat jij gaat doen?

Gebruik uw technische kennis en vaardigheden om uitdagende projecten te beheren. Is dit precies wat u zoekt? Stel je voor dat je vast bent en verschillende banen hebt. Huiswerk waar u zich aan kunt overgeven. Dit kan je groei versnellen en je voorstellen dat je bent opgeleid en gecoacht om je ambities te realiseren. Klinkt goed? Ja toch? Dan ben je van Koen, en is deze vacature voor projectcoördinator voor je voorbereid.

Als slim persoon bij koen combineer je veiligheid en diversiteit perfect. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de taak aansluit bij uw wensen. Je bent een expert, je kunt je kennis delen met klanten en ze verder helpen. Dit is hoe we samen leiden. Ook met uw adviseurs en andere experts kunt u altijd contact houden, want hier zijn veel persoonlijke contacten. Verveling is slechts een keuze. Je kunt natuurlijk niet stilstaan!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je drinkt een kopje koffie en merkt dat het team klaar staat om de dag te beginnen. De projectleider begint met het rooster dat je gisteren hebt aangepast. De leverancier verwacht dat de productie van bepaalde materialen vertraging oploopt. Uw nieuwe planning zorgt ervoor dat het project op schema blijft. De ingenieur heeft vragen over het ontwerp. Je zorgt direct voor een passende oplossing.

Na het begin van de dag neem je de tijd om je klanten te informeren over de voortgang. Hij is tevreden met de nieuwe dienstregeling. Vervolgens bestudeer je de berekeningen voor de tweede projectfase. Deze materialen moeten deze week besteld worden. Voordat je het weet, vraagt ​​je collega je om mee te lunchen.

Na de sandwich- en tafelvoetbalspel kunt u de rekenresultaten bekijken. U corrigeert de fout en gaat vervolgens akkoord. U kunt zien dat de ingenieur een nieuw ontwerp heeft geleverd. U moet ook onmiddellijk controleren. Je toetst of het voldoet aan alle richtlijnen, procedures, wet- en regelgeving. Dat is het

Toen was het tijd voor een gesprek met de (onder) aannemer. Alle ins en outs zijn voorbij. De projectmanager legt je het nieuwe tijdschema uit. Het antwoord is goed. U gaat naar tevredenheid met de auto naar huis. Wat een productieve dag!

Ben jij de kandidaat?

Voor deze vacante projectcoördinator zijn wij op zoek naar slimme mensen met kennis, kunde en persoonlijkheid!

 • Je hebt het lef en de ambitie om verschillende klanten te bedienen
 • Vanuit jouw meerwaarde wil je klanten echt helpen
 • Je bent agressief en wilt voorop lopen in je carrière
 • Je hebt de motivatie om je te ontwikkelen en te groeien
 • Je wilt je kennis delen met klanten en collega’s
 • Je hebt de HBO of HBO opleiding op het gebied van installatietechniek of civiele techniek afgerond
 • Je hebt jarenlange ervaring met werkvoorbereider of projectcoördinator

Wat wij bieden?

De slimme mensen van Koen kunnen allereerst rekenen op talloze mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en uitdagende projecten aan te gaan. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan ​​centraal, en jij bent een expert!

Daarnaast krijg je van ons ook een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is natuurlijk hoog, maar het persoonlijk opleidingsbudget, de opleidingen en cursussen van onze academie en de huurauto kun je kiezen.

Een organisatie die deelneemt aan de samenleving kan u leiden. Bij Koen geloven we dat naast ontwikkeling en hard werken, plezier hebben erg belangrijk is. Regelmatig organiseren we interessante uitjes en kennisactiviteiten en wisselen we ervaringen met elkaar uit. Daarnaast heeft u een vaste adviseur die u persoonlijk kan begeleiden.

Waar jij gaat werken?

Leer, ontwikkel en verbeter. Als projectcoördinator wil je vooruit. Bij koen begrijpen we dat. Daarom investeren we in uw professionele ontwikkeling. Dit doen we door middel van intensieve coaching en training op maat. Bij Koen werk je lang en vervul je diverse uitstekende banen. Je bent een expert bij koen en kan technische problemen oplossen voor onze klanten. Op onze beurt nemen we u mee om uw bedrijf verder te ontwikkelen. We kijken er naar uit en lopen samen voorop in de trend. Ook jij en de collega’s van Koen hebben veel contact. Je kunt niet alleen kennis en ervaring uitwisselen, maar je kunt ook regelmatig samen leuke dingen doen!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/planning-maken.html

Polymer Materials Engineer

De Philips Technical Expert Group (TEG) in Drachten, Nederland, is een groep van zeer bekwame experts met een verscheidenheid aan vaardigheden, die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering van Philips, zoals huishoudelijke apparaten, mondgezondheid, gezondheid van moeder en kind, persoonlijke verzorging, slaap en Luchtweggezondheid en Philips Health System (medische apparatuur). Experts werken nauw samen met andere productontwikkelaars, industrieel ontwerpers, managers van consumentenmarketing, externe R & D-partners en innovatieve leveranciers. TEG biedt ondersteuning voor verschillende productcategorieën van Philips over de hele wereld om technologieën te verkennen en te ontwikkelen die nieuwe productfuncties kunnen realiseren, en heeft twee expertgroepen georganiseerd op basis van hun capaciteiten. Een van deze expertgroepen is de groep Chemie en Polymeren. De capaciteiten van het team zijn toegepaste chemie, chemische analyse en materialen en afwerkingstechnieken. Het team bestaat uit ongeveer 15 PhD / Master of Science / Bachelor of Science collega’s.

Jouw verantwoordelijkheid

Voor Philips in Drachten zijn wij op zoek naar polymeer materiaalingenieurs.Als ingenieur polymeermaterialen ben je verantwoordelijk voor deskundig advies, tijdelijke ondersteuning, technische ontwikkelingsactiviteiten en hands-on materiaalkarakterisering. Uw expertise op het gebied van polymeermaterialen vormt een uitdaging voor de producten, materialen en productieprocessen van Philips.

Je komt terecht in een multifunctioneel team van ervaren materiaal-, voltooiings- / verwerkings- en karakteriseringsexperts die de dingen bevooroordeeld doen. In je baan als ingenieur polymeermaterialen speel je een actieve rol bij het ontwerpen en verbeteren van toekomstige product- en materiaaleigenschappen. Deze expertise is uitermate belangrijk voor het leveren van hoogwaardige innovatieve apparatuur, functies en het vermogen om materiaalproblemen op te lossen door middel van vaste chemie / materiaalanalyse.

De belangrijkste verantwoordelijkheden en capaciteiten moeten zijn:

Verkenning en selectie van polymeermaterialen en verwerkings- / coatingtechnologieën hebben de nieuwe ontwerpen en functies van Philips-apparaten mogelijk gemaakt.

Tijdelijke probleemoplossing op het gebied van vakkennis en hands-on ervaring in materiaalkarakterisering en testen;

Bekend met verschillende materiaalkarakterisering en chemische analysetechnieken, zoals trekproeven, Impact, Fatique, GC-MS, FT-IR, thermische analyse (DSC, TGA en TMA), microscopie en Reologie. Contact hoek

Verzamel requirements en zet deze om in (project) aanbevelingen en voer deze uit;

Bijdragen aan de ontwikkeling van langetermijncapaciteiten op het gebied van polymeermaterialen en verwerking en analyse.

Ontwikkel het netwerk in het professionele veld. Bereid om samen te werken met andere (technische) disciplines, externe partners en bedrijven.

Jouw profiel

We zijn op zoek naarIngenieurs van verlichte polymeermaterialen hebben de volgende vereisten:

(Polymeer) chemie, (Polymeer) materiaalkunde, Chemische techniek of Analytische Chemie;

Het niveau van relevante chemische vakken (zoals analytische chemie, organische chemie en polymeerchemie) is zeer hoog.

We offeren

We verwelkomen je in een uitdagende en innovatieve omgeving en bieden je een uitstekende gelegenheid om je eigen en professionele kennis te verkennen en te ontwikkelen.

https://www.vindazo.nl/keywords/production-engineer.html