Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Dingen die niet kunnen missen in uw gereedschapskist

Bent u een echte klusser en bouwt u graag? Dan wil u wel goed voorbereid zijn! Het is handig om een basis op te bouwen aan gereedschappen die handig zijn voor elke klus. In deze blog geven we een lijst aan gereedschappen die niet mogen ontbreken in uw gereedschapskist.

 

Een hamer

Een hamer gebruikt u voor het inslaan van spijkers, maar ook voor het op de goede plaats krijgen van materialen. Er zijn heel veel verschillende soorten hamers te vinden en elk zijn ze handig voor verschillende klussen. Voorbeelden van verschillende hamers zijn, een klauwhamer, voorhamer, moker en een rubberen hamer. Kies degene die het beste past bij de klussen waaraan u gaat werken.

 

Inbussleutels

Een inbussleutel is een tool die heel vaak gebruikt wordt. Hiermee kunnen inbusschroeven vast- en losgedraaid worden. Zo’n sleutel is een zeshoekige stalen staaf die gebogen is in de vorm van een L. Er zijn verschillende groottes en maten van inbussleutels. Het is handig om een set van dit soort sleutels in uw gereedschapskist te hebben zitten. Zo bent u voorbereid op het werken met verschillende maten schroeven. 

 

Schroevendraaiers

Als we verder gaan met schroeven, dan komt een schroevendraaier ook zeker van pas. Het is altijd handig om ook hier een set van aan te schaffen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten en maten van schroeven die vast- of losgedraaid moeten worden. 

 

Combinatietang

Wanneer we het hebben over een echt veelzijdig gereedschap, dan hebben we het over een combinatietang. De naam zegt het al. Deze tang kunt u gebruiken voor een combinatie van klussen. Met dit gereedschap kan u dingen buigen, monteren en knippen. Het voorste deel van de tang is een geribbelde platbek, deze kan u gebruiken voor het buigen van ijzerdraad of om een spijker uit hout te trekken. Het volgende deel is een gebogen geribbeld stuk. Met dit deel kan u bouten en moeren vast- en losdraaien. Het laatste deel van de combinatietang is een snijvlak, wat geschikt is om kabels en metaaldraad door te knippen.

 

Rolmaat

Meten is weten! Dat geldt ook voor het klussen. Een rolmaat spreekt eigenlijk al vanzelf, maar met deze tool meet u makkelijke langere afstanden. Er zijn kleine rolmaten, maar ook grote te vinden. Tegenwoordig gaan rolmaten en meetlinten tot wel 8 meter lang. Handig, flexibel en makkelijk mee te nemen.

 

Gereedschap opbergen

Heeft u alle tools in huis, maar nog geen gereedschapskist om deze in op te bergen? Bij Visser & Visser kan u een gereedschapskist kopen die jaren met u mee gaat. Op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment aan gereedschapskisten en andere klus tools.

https://www.visserenvisser.nl/