Rootkit Info
Image default
Onderwijs

Een Shiftbase pakket voor jouw branche

Shiftbase, zo heet het multifunctionele personeelsplanning programma dat de Nederlandse firma DifferentLab heeft ontwikkeld. Met multifunctioneel bedoelen we in dit geval dat de software geschikt is voor allerlei bedrijfstakken. Op dit moment wordt Shiftbase gebruikt in:

-beveiliging;

-facilitaire dienstverlening;

-horeca;

-hotel;

-recreatie;

-productie;

-transport;

-Retail;

-zorg en welzijn.

In Shiftbase kun je als planner / personeelsfunctionaris alle werkzaamheden doen die je nu doet. Van het rooster maken, tot vakantie-uren bijhouden en dan online op één vaste plek. Via de app heb je 24/7 toegang; dit betekent dat het werk zich nooit onnodig zal ophopen. Zijn er bepaalde tools waar je niet zonder kan, bijvoorbeeld het urenregistratieprogramma AFAS Online of Easylon loon- en salarissoftware? Je kunt ze eenvoudig aan Shiftbase koppelen. De ingebouwde prikklok heeft de volgende functionaliteiten: een op internet, ethernet of Wifi aangesloten terminal voor tijdregistratie; een rechtstreekse verbinding met Shiftbase; de mogelijkheid handmatig aanpassingen te doen. Werk je nog niet met een prikklok? Dit zijn de belangrijkste voordelen:

-het is een simpele, eenduidige manier om uren bij te houden;

-er is geen / nauwelijks kans op fouten;

-kloktijden worden automatisch afgerond.

Sommige mensen denken dat het personeel zich onnodig gecontroleerd voelt door een prikklok. Ervaring leert dat velen van ons het juist prettig vinden dat de uren zo precies mogelijk worden geregistreerd.

Het Shiftbase dashboard laat in één oogopslag alle belangrijke gegevens per medewerkeer zien. Denk aan de urenregistratie personeel, het aankomende rooster, vakantiedagen en interessant bedrijfsnieuws. Je kunt de mogelijke widgets aan- en uitzetten, zodat alleen die info zichtbaar is die voor de ingelogde persoon van belang is. Werk je veel met tijdelijke contracten en / of uitzendkrachten? Voor hen en voor jou als eindverantwoordelijke is het handig om contractdata in het dashboard te plaatsen. Je weet precies hoe lang iemand nog  in dienst is en wanneer het tijd is om de arbeidsovereenkomst te verlengen.

Je hebt vast nog allerlei vragen over Shiftbase en de vele toepassingsmogelijkheden. Het Shiftbase-team staat je op werkdagen graag te woord. Hierbij het telefoonnummer en emailadres: +31 (0) 23 711 40 54, info@shiftbase.com. Online chatten kan ook, als je naar Shiftbase.com gaat, verschijnt er vanzelf een chat pop-up.

https://www.shiftbase.com/nl