Dit bedrijf verzorgt graag uw catering in Rotterdam

Organiseert u binnenkort een feest of evenement in Rotterdam en wilt u hier graag catering voor regelen? Dat is zeker een goed idee. Iedereen houdt immers van lekker eten en met een goed gevulde maag kunnen mensen pas echt goed presteren en plezier maken. Als u graag broodjes als lunch of catering wilt bestellen, zit u bij Brood Express uit Rotterdam helemaal goed. Bij dit bedrijf kiest u uit diverse broodjes, waardoor er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Zo houdt u al uw gasten tevreden en wordt uw feest of evenement zeker een groot succes.

Bekijk online het smakelijk aanbod

Of u nu catering wilt regelen of een lunch wilt bestellen voor uzelf, collega’s of familie; Brood Express staat voor u klaar. Op ze website ziet u een overzicht van de mogelijkheden. U kunt onder andere roomboter croissants en saucijzenbroodjes bestellen, maar u kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een broodje met:

  • Roompaté
  • Kaas-kipfilet
  • Kip-baconsalade
  • Tonijnsalade
  • Bieslook roomkaas
  • Boerenachterham
  • Jong belegen kaas

Meteen alles in huis voor uw evenement

Als u een feest of evenement organiseert in Rotterdam en catering laat komen, wilt u natuurlijk wel dat de gasten comfortabel kunnen eten. Daarom kan Brood Express eventueel ook een terras, tent en meubilair regelen. Zo heeft u meteen alles in huis om uw gasten van een lekkere maaltijd te voorzien én hen hier comfortabel van te laten genieten. Dit zullen de bezoekers zeker waarderen.

Geef uw bestelling door en laat het u smaken!

Gaat u een lunch of catering bestellen bij dit bedrijf in Rotterdam? Dan zult u zeker genieten van lekker eten en een goede service. Neem contact op met de zaak en geef u wensen en bestelling door. Dan gaan de medewerkers snel voor u aan de slag, zodat zij zeker alles op tijd in orde hebben voor uw lunch, evenement of feest.

Rootkitinfo

Catering drachten: compleet van A tot Z

Wanneer u door catering Drachten voor uw feest laat organiseren, bent u ervan verzekerd dat het feest van A tot Z geregeld is. Wij vinden details erg belangrijk en zijn ervan bewust dat de kwaliteit van het eten een belangrijk detail is voor een feestje. Daarom bieden we verschillende caterings aan waarmee het eten volledig in onze handen ligt. Hierdoor heeft u meer tijd om te focussen op andere aspecten voor het feestje. Catering Drachten helpt u graag uw feest te laten slagen!

Catering Drachten voor iedereen

Onze catering is in Drachten en omgeving mogelijk. Of het nu gaat om een eenvoudige lunch voor uw zakenrelaties of juist een uitgebreide catering wil voor de opening van uw bedrijf: wij helpen u graag verder om dit te realiseren. U kunt bij ons terecht voor borrelhapjes, complete lunches en zelfs diverse buffetten. Catering Drachten draait er haar hand niet voor om!

Wij luisteren graag naar uw wensen en allergieën zodat u op de dag zelf niet voor onnodige verassingen komt te staan. Doordat we het belangrijk vinden dat u tevreden bent over het eten en de menukaart, kunt u zelf vaststellen wat u uw gasten wil serveren. Catering Drachten zal naast het eten ook zorgen voor de aankleding. Wij hebben genoeg ervaring in de catering om uw feest smakelijk te laten lukken en dat uw gasten aan niets ontkomt. 

U kunt ons bereiken via de telefoon, maar ook via het contactformulier. Geef het gewenste tijdstip door wanneer wij u weer kunnen bereiken, en wij zullen u bellen om alles door te nemen. Ook voor een vrijblijvende offerte horen we graag wat u wensen zijn. Het is dus essentieel dat u al weet voor hoeveel gasten de catering moet zijn en wat de locatie is.