Rootkit Info
Image default
Gezondheid

Kies voor druppels met een antibacteriële werking

Wil je liever op een andere manier dan met een borstel en gel de witte laag op je tong aanpakken? Dan kun je daarvoor ook de California Breath Powerdrops Tongue voor inzetten. Deze druppels mag je zo vaak gebruiken als je wilt en nodig is en dan gebruik je twee tot drie druppels per keer. De Drops bevatten actieve zuurstof, zinkgluconaat en tea tree olie. Dit zijn allemaal antibacteriële ingrediënten die ervoor zorgen dat je tong goed gereinigd wordt en de bacteriën die voor een slechte adem en de aanslag zorgen meteen goed worden aangepakt.  Bekijk hier de beste mondwater.

 

Druppels kunnen altijd en overal gebruikt worden 

Groot voordeel van deze druppels is dat je ze overal en altijd gebruiken kunt. Je hebt er geen water bij nodig om ze in te nemen dus ben je net onderweg of op het werk en wil je een vieze adem tegengaan? Dan is dat met de druppels altijd mogelijk. Naast het feit dat ze een slechte adem tegengaan, zorgen ze er ook voor dat de bacteriën op je tong geen kans meer krijgen en voorkom je op die manier ook meteen de vorming van amandelsteentjes. Je tong zal snel weer de normale roze kleur krijgen.  

 

Goed spoelen met mondwater bij verschillende problemen 

Ben je wel iemand die regelmatig mondwater gebruikt om een extra frisse smaak te krijgen na het tandenpoetsen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om mondwater te nemen waarmee je een witte tong kunt tegengaan. Een goed voorbeeld van een dergelijk mondwater is dat van Oravall. Het is bedoeld om een slechte adem bij de bron aan te pakken en niet enkel deze te maskeren, maar het kan ook ingezet worden bij een vieze smaak in de mond of tongbeslag.  

 

Zorg voor een goed gehydrateerde mond 

Het mondwater bevat actieve zuurstof die ervoor zorgt dat je mond gehydrateerd wordt. Op die manier maak je zelf meer speeksel aan. Bacteriën in de mond en op de tong houden niet van een vochtigere omgeving dus zij zullen snel het veld ruimen als je regelmatig met dit mondwater spoelt. Het is vriendelijk voor de mond en verstoort de natuurlijke balans niet. Er zijn geen stoffen zoals alcohol, SLS of suiker aan toegevoegd zodat het ook geen bijwerkingen heeft.  Oorzaken van een witte tong: https://www.vraagdetandarts.nl/oorzaak-witte-tong/ .

 

Zoek de oorzaak in de neus 

Als je regelmatig last hebt van een vieze neus die je steeds dient te snuiten dan bestaat de kans dat je daarmee ook bacteriën verwijdert. Dit kan echter wel eens niet voldoende zijn om alle bacteriën die mondklachten veroorzaken te verwijderen. In dat geval kies je beter voor het gebruik van de TonsilFresh Nasal Sinus Drops. Deze druppels kunnen ingezet worden bij klachten zoals een slechte adem, amandelsteentjes, tongaanslag en een vieze smaak in de mond.  

 

Voorkom dat bacteriën zich verplaatsen naar keel of mond 

Heb je last van een van deze mondproblemen en worden deze veroorzaakt door overtollig neusslijm? Pak dit dan op de juiste manier aan. In het neusslijm nestelen zich natuurlijk graag bacteriën. Deze willen vanuit het slijm nog wel eens aan de wandel gaan richting de keel waardoor je een slechte adem krijgt. Hetzelfde geldt voor de tong en dan krijg je ook nog eens te maken met een witte aanslag.  

 

Zorg dat het speeksel zijn werk kan doen 

Een grote hoeveelheid neusslijm zorgt er daarnaast voor dat je zelf minder speeksel aanmaakt. Speeksel werkt reinigend en hydrateert de mond en keel maar als je dat niet voldoende aanmaakt, kan het zijn werking niet doen en krijg je steeds meer bacteriën. Door je neus regelmatig te druppelen ga je én de vorming van bacteriën in het slijm tegen, maar krijg je ook snel een frissere adem en verdwijnt de aanslag op de tong. Ook voorkom je hiermee de vorming van amandelsteentjes.