Rootkit Info
Image default
Winkelen

Nieuws uit Laarbeek

 

Proclamatie van de nieuwe burgemeester

Afgelopen zaterdag vond de proclamatie plaats van de nieuwe burgemeester van Laarbeek. Het gemeentehuis was gevuld met trotse inwoners en politici die getuige wilden zijn van dit historische moment. Burgemeester Jan Jansen heeft na 12 jaar het stokje overgedragen aan zijn opvolger, Linda de Vries. Met een emotionele toespraak bedankte Jansen de inwoners van Laarbeek voor de steun en de mooie herinneringen die hij heeft aan zijn tijd als burgemeester. De Vries zal zich inzetten voor een nog betere toekomst van Laarbeek en staat te popelen om aan de slag te gaan.

 

 

Feestelijke opening van nieuwe supermarkt

Afgelopen vrijdag was het een drukte van jewelste in het centrum van Laarbeek. De nieuwe supermarkt, genaamd De Buurtsuper, opende haar deuren met een feestelijke ceremonie. De eigenaar, Peter Vermeulen, knipte het lint door en verwelkomde alle aanwezigen in zijn gloednieuwe winkel. De Buurtsuper biedt een ruim assortiment aan lokale producten, waaronder verse groenten, vlees en zuivel. Naast de boodschappen kunnen klanten ook genieten van een kopje koffie in het gezellige cafégedeelte. De opening van De Buurtsuper is een waardevolle toevoeging aan het winkelaanbod in Laarbeek.

 

 

Succesvolle benefietavond voor lokale vereniging

De lokale vereniging ‘De Vrolijke Noot’ organiseerde afgelopen weekend een succesvolle benefietavond om geld in te zamelen voor nieuwe instrumenten. Het evenement vond plaats in de plaatselijke concertzaal en trok een groot publiek. Verschillende bekende artiesten traden belangeloos op en zorgden voor een geweldige avond vol muziek en vermaak. Tijdens de avond werd er ook een veiling gehouden waarbij unieke items werden geveild, zoals gesigneerde cd’s en concertkaartjes. De opbrengst van de benefietavond zorgt ervoor dat De Vrolijke Noot kan investeren in nieuwe instrumenten en daarmee de muzikale talenten in Laarbeek kan blijven stimuleren.

 

Conclusie

Laarbeek blijft bruisen van activiteiten en nieuws. De benoeming van burgemeester Linda de Vries, de opening van De Buurtsuper en de succesvolle benefietavond van De Vrolijke Noot zijn slechts een greep uit alle gebeurtenissen die plaatsvinden in onze gemeente. Het is fantastisch om te zien hoe betrokken inwoners en ondernemers zich inzetten om Laarbeek nog mooier en levendiger te maken. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit Laarbeek? Bezoek dan regelmatig nieuws uit Laarbeek voor het laatste nieuws, interviews en achtergrondverhalen.