Rootkit Info
Image default
Attracties

Ontdek dé indoor speeltuin nabij Tilburg

Een indoor speeltuin van 2500 vierkante meter vindt u in Molenschot, in de buurt van Tilburg. Dit is een perfecte plek voor uw kinderen, maar ook u kunt zich vermaken op deze locatie. Er is namelijk voldoende zitplaats met uitzicht op het gehele park én een uitgebreid horeca-aanbod. U hoeft zich dus niet te vervelen en u kunt uw kinderen goed in de gaten houden. Ga langs voor een middagje plezier met uw eigen kinderen of plan een schoolreisje of verjaardagsfeestje. Kids Wonderland heeft verschillende arrangementen. Denk aan een wonderfeest, avonturenfeest of piraten- of prinsessenfeest. Ook kunt u kiezen voor een themafeestje met Linny en Berry, de mascottes en bewoners van Kids Wonderland.

Ga de wereld van Linny en Berry ontdekken

Linny en Berry zijn de trotse bewoners van dit bijzondere speelparadijs. Uw kinderen zijn natuurlijk altijd welkom om op bezoek te gaan en te genieten van de verschillende mogelijkheden. Deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg heeft ook een buitenaccommodatie en is geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Als de avond valt, gaan er sfeervolle lichtjes aan, worden er verse pannenkoeken geserveerd en is er warme chocolademelk. Tot 19.00 uur kunnen kinderen van de glijbanen afglijden, trampolines bespringen en spelen in een spannende lasergame. Natuurlijk is het voor u als ouder of begeleider prettig om ze wel in de gaten te kunnen houden. Dit doet u vanaf het dek van het Galjoen of ga mee op avontuur.

Laat uw fantasie los

Deze indoor speeltuin in Molenschot, dichtbij Tilburg, is er voor jong en oud. Echter zijn de speeltoestellen en attracties niet geschikt voor volwassenen. Kinderen tot twaalf jaar dienen dan ook begeleid te worden door een volwassene. Kies voor een eenmalige entreeprijs of ga meteen voor een vijfrittenkaart voor een fikse korting. Maak uw keuze geniet snel van Kids Wonderland.

https://www.kidswonderland.nl/