Rootkit Info
Image default
Tuin en buitenleven

Overlast van een boom in je tuin? Laat deze professioneel kappen door Egalisee

Heb jij een nieuwe woning in Breda gekocht, ben je hier helemaal blij mee maar is er 1 minpunt aan de woning? Staat er een boom in de tuin die flink groot is waardoor er geen plekje met zon in de tuin te vinden is, de bestrating in de tuin omhoog geduwd wordt door de wortels of nieuwe jonge planten geen kans hebben om te groeien omdat er simpelweg te weinig licht in de tuin komt? Dan zal je het liefste zien dat de boom uit jouw nieuwe tuin verdwijnt. Voor bomen kappen in Breda kan je aankloppen bij Egalisee Bestratingen. Wij halen in een dag de boom op een veilige en nette manier voor je weg.

De juiste kennis, ervaring en materiaal in huis

Wij bezitten bij Egalisee Bestratingen de juiste kennis en ervaring om ieder type boom op de goede manier te kappen. Naast kennis en ervaring hebben wij vanzelfsprekend ook het al het geschikte materiaal in huis om een boom succesvol te kunnen kappen. Van te voren wordt de omgeving waar de boom in staat goed door ons bekeken. De manier waarop wij de boom zullen kappen hangt af van de hoeveelheid ruimte die rondom de boom aanwezig is. Staat de boom helemaal vrij en zal deze niks in de omgeving kunnen raken als hij omvalt? Dan kan de boom gekapt worden met een zogenoemde vrije val. Dit betekent dat de stam van de boom doorgezaagd kan worden waardoor de boom in één keer om zal vallen. Laat de ruimte rondom de boom het niet toe om deze vrij te laten vallen omdat de boom dan sowieso op huizen, schuren, auto’s of andere dingen terecht kan komen? Dan zullen wij de boom stapsgewijs kappen. De boom wordt in dit geval tak voor tak kleiner gemaakt, totdat er alleen nog maar de stam overgebleven is, die vervolgens ook in delen wordt omgezaagd.  

Bomen kappen, sierbestrating aanleggen en meer

Wij voeren de gehele boom voor je af, desgewenst kan je ons ook de boomstronk met wortels laten verwijderen. Zoek je ook iemand die jouw sierbestrating in Breda opnieuw kan komen aanleggen omdat deze door de wortels van de zojuist weggehaalde boom schots en scheef liggen? Zoek niet verder, daar kunnen wij van Egalisee Bestratingen jou ook bij helpen! De bestrating wordt door ons keurig en strak aangelegd. Jij kan vervolgens heerlijk genieten van je prachtig opgeknapte en zonnige tuin!

https://www.egaliseebestratingen.nl/