Speeddaten, feesten én dineren bij Search4love

Search4love is populair als het om speeddaten Breda gaat. De avonden die tot nu toe hebben plaatsgevonden, waren een groot succes. Er waren veel deelnemers. De sfeer was bruisend, energiek en vrolijk. De dates verliepen snel en soepel. En, heel belangrijk, er zijn al heel wat matches uit voortgekomen. Naast de reguliere avonden die -bij voldoende belangstelling- wekelijks plaatsvinden, maken we je attent op twee andersoortige bijeenkomsten van Search4love.

Te beginnen het Single Duo Diner. Dit is een speeddate voor jou en een vriend of vriendin samen. Jullie ontmoeten vier ander duo’s en hebben zo met z’n tweetjes een heel speciale avond. Er wordt een overheerlijk viergangendiner geserveerd. Na gang nummer 1 schuiven jullie door naar een nieuwe tafel. Daar genieten jullie in het gezelschap van twee andere singles van gerecht nummer twee. En zo gaat het door tot en met het toetje. In vergelijking met speeddaten krijgen jullie tijdens het Single Duo Diner meer tijd. We kunnen niet verwachten dat je in 4 minuten een heel gerecht opeet en ook nog vragen stelt en beantwoordt. De tijd per dish is 20 minuten.

Heb jij al een keer meegedaan aan een speeddate Amsterdam bijeenkomst en vind je het tijd voor iets meer? Geef je op voor het Search4love Mega Single Event. Hierbij is speeddaten een optie, maar geen must. In feite is het een groot feest voor vrijgezellen van jouw leeftijd uit dezelfde stad (of omgeving). Er treedt een live band op. Een DJ draait de grootste hits. Gedurende de avond worden jullie getrakteerd op smakelijke hapjes en drankjes. Een bepaalde ruimte is ingericht voor speeddating. Deelname daaraan is, zoals gezegd, geheel vrijblijvend.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Over de registratie en hoe er met vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan. Over een specifieke speeddate avond die op het programma staat en de aanmeldingsprocedure. We adviseren je te kijken bij ‘veel gestelde vragen’. Waarschijnlijk vind je daar het antwoord / de antwoorden. En is dat niet het geval, neem dan contact op met Search4love via klantenservice@search4love.nl.

https://www.search4love.nl
Rootkitinfo

Een assertiviteitstraining maakt het verschil

Waarom een assertiviteitstraining volgen? De assertiviteitstraining is een training die je kan volgen om zo een balans te vinden bij je jezelf en zal ervoor zorgdragen dat zo assertiviteitstraining ervoor zal zorgdragen je meer je eigen belang voorop zal stellen en de belang van een ander op dezelfde wijze zal proberen tegemoet te komen. Een assertiviteitstraining kan belangrijk zijn als je het gevoel hebt dat je teveel bezig bent met wat andere mensen denken en daarbij je eigen gedachten en gevoelens achterwege laat en zelfs misschien verwaarloosd. En assertiviteitstraining kan daarbij helpen en op die manier zal het voor jou veel prettiger zijn om met anderen om te gaan en zal je merken dat men ook jou op een betere manier zal behandelen. Bij een assertiviteitstraining zal e het inlevingsvermogen kunnen vergroten of verkleinen waardoor de perfecte balans zal ontstaan in het doen en bewegen en in het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Hoe werkt zo een assertiviteitstraining?

Wat belangrijk is om te weten voordat je begint aan een assertiviteitstraining is at je volledig moet openstaan voor de vragen die kunnen worden gesteld, zodat er een goed beeld van e persoonlijkheid wordt weergegeven en zullen de deskundigen weten op welke manier de assertiviteitstraining verzorgd zal worden aan je. Ook zullen je kwaliteiten aan de orde komen tijdens een assertiviteitstraining en natuurlijk ook minpunten waar jij zelf als persoon aan zou willen werken. Na zo een diagnose kan de assertiviteitstraining starten en zal er stapsgewijs te werk gaan met meerdere sessies, zodat het probleem op de juiste manier kan worden aangepakt met een goede begeleiding die daarbij hoort. Na volledig de assertiviteitstraining te hebben gevolgd zal het zelfvertrouwen weer op peil zijn en zal je je veel beter in je vel voelen en ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt en zal daarmee op weer zinnige wijze mee omgaan.