Rootkitinfo

Waarom onafhankelijk ICT advies?

Onafhankelijk ICT advies is voor elk bedrijf belangrijk, maar nog net iets meer voor organisaties als gemeentelijke overheden, zorginstellingen en grote ondernemingen. Des te groter de taak en het maatschappelijk belang van een bedrijf of organisatie, des te belangrijker het is om onafhankelijk ICT advies te krijgen. Als bedrijf met een maatschappelijke functie wilt u namelijk niet betrokken raken bij een belangenverstrengeling met leveranciers. U kiest software omdat het de beste optie is en niet omdat u aan vriendjespolitiek doet. OnnIT geeft u bij dit proces uw onafhankelijk ICT advies en helpt u met het licentiebeheer.

Op zoek naar een specialist in licentiebeheer?

Licentiebeheer kost vaak meer tijd en moeite dan u denkt. Daarnaast is het best lastig om precies de juiste software te vinden die voldoet aan de eisen die u aan programma’s stelt. Het luisteren naar alle verkooppraatjes van leveranciers helpt daarbij ook niet om een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze te maken tussen verschillende soorten software. OnnIT fungeert als uw buffer tussen uzelf en leveranciers en zorgt ervoor dat u licenties koopt van software die uw bedrijf ook daadwerkelijk helpt bij het uitvoeren van de werkzaamheden. OnnIT heeft geen belangen bij het een of andere bedrijf en kan u de software licenties leveren waar u naar op zoek bent. Door naar uw wensen te luisteren, komen ze bij OnnIT altijd op de juiste oplossingen.

Volume licenties regelen

Volume licenties zijn licenties voor een groot aantal computers. Als iedereen in het bedrijf vanuit hetzelfde systeem werkt, dan moet iedereen het programma op zijn of haar eigen werkcomputer hebben. Volume licenties zijn de toestemming voor het gebruik van software voor een groot aantal computers. Tientallen, honderden of soms zelfs duizenden; het kan allemaal. Licentiebeheer wordt een stuk gemakkelijker met volume licenties. Ook is op deze wijze licentiebeheer duidelijk en transparant. Als u advies nodig heeft en hulp wilt bij het kopen van licenties, dan bent u bij OnnIT aan het juiste adres.