Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Welke doelen zijn er?

Zonder doel kun je niet scoren. Het had zomaar een uitspraak kunnen zijn van voetballegende Johan Cruijff, die begin 2016 overleed. Maar voordat je weet welk voetbaldoel bij jouw voetbalveld past, is het goed om je eerst even bij te laten praten over de talrijke opties. Want wie een kijkje neemt op de website van SKOR, de Nederlandse specialist in voetbaldoelen, komt al gauw tot de ontdekking dat er een zeer grote verscheidenheid bestaat in voetbaldoelen. Deze producent mag zich niet voor niets rekenen tot beste in voetbaldoelen, want SKOR is al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de plaatsing van goals bij Eredivisionisten als Ajax, Feyenoord en PSV. Heb je vooralsnog geen idee welk doel je wil aanschaffen voor je eigen club? In deze blog praten we je graag bij over de verschillende opties!

 

Vaste en verplaatsbare doelen

 

Om een beeld te vormen bij de beschikbare goals, zoals doelen ook wel genoemd worden, is het goed om je te realiseren dat er twee soorten doelen zijn: een vast voetbaldoel en een verplaatsbaar doel. De vaste voetbaldoelen zijn onder te verdelen naar de doelen die je in een voetbalkooi aantreft en de zogenaamde ‘p-voetbaldoelen’. Verplaatsbare doelen zijn vaak voorzien van wieltjes aan de onderzijde, zodat je ze gemakkelijk kunt verrijden naar een plek iets verderop. Sommige modellen hebben een enkel wiel, andere goals beschikken over meerdere wielen. Service staat hoog in het vaandel bij de fabrikanten van SKOR. Bestel je een voetbaldoel bij SKOR, dan ben je ervan verzekerd dat de netbevestiging, netborging, grondpotten en spanpalen op de juiste manier worden meegeleverd. Zo kun je de goal snel op de correcte wijze posteren en kan het spelletje snel van start gaan!

 

Overig aanbod van SKOR

 

Voetbaldoelen zijn niet de enige producten die SKOR aanbiedt. Bij deze partij kun je ook terecht als je op zoek bent naar een passende dugout, bal, teamkleding of andere trainingsmaterialen zoals pionnen of hoekvlaggen!

Meer informatie?

Heb jij in een eerder stadium al een bezoekje gebracht aan de website van SKOR? Dan is het je vast niet ontgaan dat ze een hoop te bieden hebben! Heb je nog verdere vragen of wil je advies op maat ontvangen? Schroom dan niet om de klantenservice van SKOR te contacteren en binnen een mum van tijd krijg je iemand aan de lijn! Zij helpen je graag bij het maken van een keuze!

 

https://skor.nl/