Rootkitinfo

Veel meer gemak bij het doen van de administratie dankzij Shiftbase!

De personeelsplanning, het bijhouden van ieders uren, een rooster maken en verlofaanvragen goed- of afkeuren. Zijn dit jouw dagelijkse bezigheden? We stellen je graag voor aan het bedrijf DifferentLab B.V. en softwareprogramma Shiftbase. De web-service is gebruiksvriendelijk en toepasbaar in de meest uiteenlopende werkgebieden. Denk aan horeca, vervoer, hotel, Retail, bewaking en beveiliging. En of je nu duizenden, honderden of tientallen medewerkers in dienst hebt: Shiftbase zal je goed van pas komen. De verschillende tools en sjablonen zijn multi-inzetbaar; ze kunnen aangepast worden aan branche-specifieke eisen en individuele voorkeuren. De support die Shiftbase klanten biedt is persoonlijk van aard en zo intensief als nodig is. Aan de basis van Shiftbase ligt het maken van roosters. Als je tot nu toe in Excel werkte, zul je Shiftbase een verademing vinden qua inroosteren. Maar er is meer. Het personeelsbeheer, tijdregistratie, vakantieplanning: dit alles is geïntegreerd. Gebruikers bestempelen Shiftbase als overzichtelijk, intuïtief en eenvoudig. Geïnteresseerd? Je kunt direct een proefpakket aanvragen dat je 14 dagen gratis mag uitproberen.

Wat zijn nu precies de voordelen van Shiftbase vraag je je wellicht af? We zetten ze voor je op een rijtje.

Shiftbase is een makkelijk en duidelijk programma; je hebt er geen training voor nodig.

Je kunt op ieder gewenst moment inloggen, waar je je ook bevindt.

Shiftbase kun je op meerdere devices installeren: pc, laptop, tablet en mobiele telefoon.

De prijs van de software is zeer aantrekkelijk. Je betaalt alleen voor actieve gebruikers. NB actuele bedragen staan op de site van shiftbase.

Er staat een team van experts voor je klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kun je niet wachten te ervaren wat de voordelen zijn? Ben je van plan om je op te geven voor zo’n proefversie? Maak er nu werk van! Hierbij de contactgegevens.

DifferentLab, ter attentie van Jurrien Strobel en / of Kars Frijters

Groeneweg 2A

2718 AA  Zoetermeer

Telefoonnummer: +31 23 711 40 54

Emailadres: info @shiftbase. com

https://www.shiftbase.com/nl