Rootkit Info
Image default
Industrie

3D-PRINTEN IN SCHOLEN EN ONDERWIJS

3D-printen is een nieuwe creatieve industrie die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we producten ontwerpen en maken. Door te leren hoe je zowel digitale als fysieke modellen kunt manipuleren, maken studenten kennis met kernprincipes van het bedrijfsleven, waaronder 3D rendering, digitaal beeldhouwen, CAD modelleren en ontwerpen. Dit programma is een hands on cursus die studenten kennis laat maken met een opwindend gebied van nieuwe technologie.

Wat is 3D-printen? 3D-printen is het proces waarbij driedimensionale voorwerpen worden gemaakt op basis van een digitaal ontwerpbestand. Een typische 3D-printer werkt door het smelten en stollen van plastic filamenten, laag per laag, tot objecten van elke vorm. Er kan worden geprint met Fused Deposition Modelling (FDM) of Stereolithography (STL). Dit zijn beide additieve technologieën, waarbij elke laag wordt toegevoegd om een massief voorwerp te creëren.

De markt voor 3D-printing is de afgelopen tien jaar gegroeid met geprinte producten zoals juwelen, kunstgebitten en zelfs volledige gebouwen. Nu wordt het zelfs een educatieve gebeurtenis om 3D-printers te introduceren in scholen en centra om toekomstige generaties van jonge ontwerpers en ingenieurs te inspireren.

3D-printen is een nieuw gebied in het onderwijs dat de perfecte omgeving biedt voor creatief denken en leren. De activiteiten in dit boek zijn ontworpen om kennis en interesse te ontwikkelen in de wereld van 3D-printen.

3D-printen op scholen stelt leerlingen in staat hun bèta-technische lessen praktijkgericht te benaderen. 3D printen is een nieuwe manier van leren en het begrijpen van technische principes studenten zijn het bestuderen van in hun curriculum. We discussiëren graag met docenten over hun ervaringen als ze creatiever en vindingrijker worden met de introductie van 3D printers in hun klaslokalen.

3D printen verandert de manier waarop studenten, docenten en bedrijven zich bezighouden met STEM onderwerpen. Of uw interesse nu uitgaat naar 3D ontwerpen en modelleren, onderwijs, training of prototyping; wij kijken ernaar uit om te ontdekken hoe onze FDM printers u kunnen helpen!

Wij hier bij 3DPrinter-Store helpen je graag bij het vinden voor de juiste 3D printer en 3D Printer filament voor in het onderwijs. PLA filament is een perfect voorbeeld van een filament die geschikt is voor het gebruik in 3D printers gericht op het onderwijs. BASF Ultrafuse is daar een top merk van. Bel ons!

 

https://3dprinters-store.com/