Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Bacteriën zijn funest voor je paddo’s. Zo ga je ze tegen!

Bacteriën zijn funest voor je paddo’s. Zo ga je ze tegen!

Producten voor het kweken van paddenstoelen koop je bij 2High online Smartshop. Hier vind je alles wat je nodig hebt om paddo’s te kweken voor een succesvolle oogst. Zowel producten die je helpen om de juiste voedingsbodem te creëren als kweekspullen die je helpen om de oogst positief te beïnvloeden. Om succesvol paddo’s te kweken, moet je  in een steriele omgeving werken. Ongewenste bacteriële infecties vormen het grootste gevaar bij het kweken van paddenstoelen. Daarvoor heb je paddenstoelenkweekapparatuur nodig zoals filterpatronen, filterzakken, steriele handschoenen en maskers. Alle tools die je nodig hebt bij het kweken bestel je online bij 24high.nl!

Ga bacteriën tegen!

De filterzak beschermt je paddo’s tegen slechte bacteriën die je oogst kunnen verpesten. Het doel van de paddenstoelenfilterzak is om de perfecte omgeving te creëren voor de schimmel om te groeien. En omdat je een goede oogst wilt, wil je ook investeren in goede champignonteeltapparatuur. Met een paddenstoelenfilterzak zijn de gevaren weg en blijft het vocht  dat essentieel is voor de schimmelgroei erin.

Je staat er misschien niet meteen bij stil maar ook steriele handschoenen horen thuis bij je paddo kweekspullen. Je handen gebruik je namelijk heel de dag en deze bevatten vele bacteriën, zelfs na grondig wassen blijft dit een risico. Het zou zonde zijn om je paddo oogst in gevaar te brengen door te besparen op steriele handschoen. De kosten zijn namelijk te verwaarlozen.

Mondmaskers zijn ook niet  waar je direct aan denkt bij het kweken van paddo’s. Er zitten echter veel bacteriën in je mond. Deze hebben  vaak  een doel voor je gezondheid en zelfs nadat je je tanden hebt gepoetst, zijn ze nog steeds aanwezig. Met een mondkapje voorkom je de verspreiding van bacteriën in de lucht die je uitademt. Het zou zonde zijn als ze je paddenstoelen komen. Zorg er daarom voor dat het masker onderdeel is van je paddo kweekapparatuur.

Een filterbox is essentieel bij het kweken van paddo’s. Met een filterbox bescherm je  je  toekomstige paddenstoelenoogst tegen ongewenste bacteriën. Dit zorgt ervoor dat je een grotere kans hebt op een succesvolle paddenstoelenoogst. Dit maakt het filter een belangrijk apparaat voor het kweken van paddo’s. Het mooie is  dat het filtertussen de oogsten in een snelkookpan kan worden gesteriliseerd!