Rootkitinfo

Belangrijk voor u en belastingdienst: rittenregistratie

Voor u als werkgever is het belangrijk de ritten van uw autopark bij te kunnen houden door middel van rittenregistratie. Echter, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een hele administratie, vooral als u meerdere auto’s rond heeft rijden. Dan wordt het wellicht tijd voor digitale rittenregistratie van alle gereden kilometers van de auto’s. Niet zozeer als controle, maar als doeltreffend middel om verantwoording af te leggen bij de fiscus, maar ook de chauffeur te laten zien waar ie geweest is, en hoeveel kilometer er eventueel teveel gereden is. Ook kunnen de routes wellicht efficienter ingedeeld worden. Allemaal voordelen die een efficiente rittenregistratie met zich meebrengt.

Begrip is van de laatste jaren

Rittenregistratie is erg belangrijk voor auto’s van de zaak, omdat er maximaal 500 kilometer per jaar privé mee gereden mag worden. Dat is erg lastig controleerbaar maar met een duidelijke rittenregistratie is dat probleem voorgoed uit de wereld. Ook werknemers kunnen er blij mee zijn, er is geen argwaan, de cijfers kloppen altijd. Ook de fiscus is blij, er is nu een overzichtelijke administratie van de gereden kilometers, en er is geen ruimte voor gesjoemel met de kilometers. Een hele geruststelling voor de werkgever, die nu wellicht wat meer tijd overhoudt voor andere dingen. Het registratiesysteem is simpel te bedienen, werkt via gps en kan heel makkelijk uitgelezen worden door de werkgever, ook al is deze misschien digitaal niet erg handig. Er is altijd een servicedesk bereikbaar voor probleemsituaties en vragen.

Wellicht bent u nu aan het denken geslagen en overweegt u een volautomatische rittenregistratie aan te schaffen. Kiest u dan voor een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf, dan heeft u de minste kans op complicaties en problemen. U zult al gauw overtuigd zijn van het nut en de voordelen van dit mooie systeem.