Rootkit Info
Image default
Financieel

Koop Bitcoin Cash – Hoe online digitale valuta’s te kopen

Kopen en verkopen van bitcoins (BCH) gebeurt op vergelijkbare manieren om een andere soort virtuele valuta te kopen en verkopen. Er zijn echter een paar verschillende verschillen die het kopen en verkopen van BCH zullen bemoeilijken en het moeilijker maken voor beginners dan experts. In dit artikel, verken een aantal van de betrokken kwesties en u helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing wanneer het tijd is om te handelen. Laten we beginnen!

 

Er zijn momenteel drie grote uitwisselingen waar u contant geld kunt kopen voor bitcoins: Mt. GOX, Bitfinex en de bekende forex megadroid. Dit zijn natuurlijk niet de enige uitwisselingen. Sommige andere minder bekende virtuele valuta-uitwisselingen zijn ook onlangs opgestoken en beginnen de grote drie te rivaliseren. Kopen en verkopen van elke vorm van virtuele activa wordt meestal gedaan via een van deze grote drie uitwisselingen, omdat het het gemakkelijkst is om andere handelaren te vinden en prijzen van hen te krijgen.

 

Het probleem met handelen met behulp van de grote uitwisselingen is dat de meeste mensen ze verkeerd gebruiken. Mt. GOX is bijvoorbeeld waarschijnlijk het best omschreven als een gemaakte ijdelheidssite en moet worden vermeden als de pest.

BitFinex is de ergste wisselkantoor naar beneden, wordt gebruikt door oplichters en andere criminelen om hun handen op je harde verdiende geld te krijgen en ze in Fiat-valuta om te zetten voor eigen gebruik.

 

Bij het handelen in elke soort activa is het belangrijk om te begrijpen hoe het werkt en wat de risico’s omvatten. Het proces van het uitwisselen van geld tussen twee handelaren omvat twee transacties, geen van beide is privé of vertrouwelijk. Dit komt omdat in tegenstelling tot traditionele uitwisselingen waar een derde partij de transactie tussen kopers en verkopers behandelt, in het geval van valuta’s deze transactie tussen twee anonieme partijen wordt gemaakt. Aangezien echter geen naam of adres wordt vastgelegd in de transactie, wordt dit echter veel moeilijker. In het geval van virtuele valuta zoals bitumen of meidsafe wordt dit vrijwel onmogelijk, omdat ze peer-to-peer worden verhandeld. Dit komt omdat in plaats van een derde partij deel te nemen aan de handel, gebruikers zelf fungeren als stemleden voor elkaar.

 

Om contant geld en andere valuta’s te kopen met behulp van een van de uitwisselingen, moet u eerst een deelnemend lid worden in Etoro of Bitfinex. Beide uitwisselingen stellen u in staat om op afstand toegang te krijgen tot fondsen via internet. Nadat u zich op beide site hebt geregistreerd, log dan in op uw account om een transactie te plaatsen. Wanneer u een transactie maakt, wordt u automatisch overgedragen in uw vasthoudaccount die is gekoppeld aan uw lokale bankrekening. Vanaf daar kunt u het geld van uw bank intrekken of gebruiken om goederen en diensten te kopen van verkopers die op ETORO of BITFINEX worden vermeld.

 

Hoewel veel mensen vragen hebben over hoe dit werkt, is de meest voorkomende vraag hier mijn volledige beoordeling hier? Het antwoord op die vraag is Ja, je kunt alles over Bitusd, Maidsafe en andere digitale valuta-handel leren door hun websites te bezoeken waar je ook kunt leren over gratis proeven, aanmelden en live transacties bestellen. U kunt ook veel leren over elke uitwisseling door artikelen te lezen over blogs en forumsites die zijn gewijd aan digitale valuta’s. Eindelijk, als u internet wilt gebruiken voor het maken van online aankopen, wilt u mogelijk Merchant-accountaanbieders bezoeken, zoals Paypal en WorldPay. Deze rekeningen bieden een methode om veilige betaling via internet te verzenden om aankopen te doen, en u kunt meer leren over het gebruik van artikelen over de conversie van digitale valuta.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl