Rootkit Info
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan of camperbus kopen bij dé kampeerspecialist

Een caravan of camperbus kopen doet u bij dé kampeerspecialist van Nederland: Campolife! Hier vindt u een ruim aanbod aan kampeervoertuigen van diverse merken. Denk hierbij aan onder andere Dethleffs, Knaus en Fendt. Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands voertuigen aan van de beste kwaliteit. Dit bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring en is dan ook uitgegroeid tot een echte specialist. Ze kunnen u alles vertellen over de verschillende caravans en campers en geven u graag persoonlijk advies.

Verschillende caravans en campers beschikbaar

Wilt u onbezorgd op vakantie gaan? Dan is het aan te raden om een caravan of camperbus te kopen bij Campolife! Of u nu kiest voor een nieuw of tweedehands model, u profiteert altijd van hoogwaardige kwaliteit. De tweedehands voertuigen worden namelijk geleverd met BOVAG-garantie. Indien er onverhoopt toch een reparatie nodig is aan het voertuig, bent u hiervoor verzekerd. De caravan of camper wordt dan gerepareerd en u kunt snel weer de weg op. Naast de keuze voor een nieuw of tweedehands kampeervoertuig, dient u ook na te denken over de grootte. Wanneer u met z’n tweeën op vakantie gaat, heeft u natuurlijk een ander soort caravan of camper nodig dan wanneer u met het hele gezin gaat. Ook hier helpen ze u bij Campolife graag mee! Aan de hand van uw wensen vinden ze altijd een camper of caravan die bij u past!

Ga langs in de uitgebreide showroom

Wanneer u een caravan of camperbus gaat kopen, wilt u deze natuurlijk eerst in het echt zien. Daarom bent u altijd welkom in de showroom van Campolife. Hier vindt u 8000 m2 aan kampeerplezier en staan de medewerkers voor u klaar om u meer te vertellen en rond te leiden. Naast kampeervoertuigen vindt u hier ook diverse accessoires en toebehoren, zoals voortenten. Ook hebben ze een uitgebreide werkplaats waar u terecht kunt voor reparaties en onderhoud aan uw caravan of camper.