Rootkit Info
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een caravan van een van de grootste dealers van Brabant gaat u een onbezorgde vakantie tegemoet

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om met een caravan op pad te gaan. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid, want u bent namelijk in de mogelijkheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Kies een mooie route uit, spring met z’n tweeën of het hele gezin de caravan in en laat het avontuur beginnen. Bepaal onderweg waar u gaat overnachten en stop waar u maar wilt.

Dé specialist in caravans

Met ruim 40 jaar aan ervaring mag De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen zich een ware specialist noemen in de branche. Wanneer u een caravan zoekt bij een van de meest uitgebreide dealers van Brabant, zit u bij hen dan ook helemaal goed. Zij zijn uw partner op het gebied van kamperen en recreëren en voorzien u graag van alle kampeerbenodigdheden. Naast een het kopen of huren van een caravan, zijn zij ook een van de grootste dealers in kampeerspullen in Brabant! Denk hierbij aan luchtbedden, gasflessen, tenten, luifels, kampeermeubels, koelingen en andere campingaccessoires. Maak uw vakantie compleet om hier uw caravan te scoren en daarnaast alle andere kampeerspullen in te slaan. Dan bent u direct klaar om te gaan. Laat die kampeervakantie maar beginnen dus!

Bezoek de uitgebreide showroom

Breng eens een bezoek aan de showroom van De Vossenhoek Caravan & Recreatie in Rucphen, nabij Roosendaal, want daar vindt u een ruim aanbod aan caravans, zowel gloednieuwe modellen als occasions. Zo hebben ze onder meer modellen van Dethleffs en Knaus. Verder zijn ze een van de grootste Eriba dealers van Nederland. Heeft u schadeherstel nodig aan uw caravan? Ook dan helpen ze u graag verder in hun werkplaats. Kortom: zij zijn veel meer dan een van de grootste dealers van caravans in Brabant. Neem telefonisch contact met hen op voor meer informatie of maak een afspraak om de showroom te bezoeken.