Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Fietsaccu revisie bij Rebatt

We zien steeds meer elektrische fietsen op straat en dat is niet zo gek. Een e-bike brengt vele voordelen met zich mee. Ze zijn geschikt voor iedereen, ze zijn sneller, je legt er grote afstanden mee af en elektrisch fietsen weet ook nog eens ontspannend. Maar de accu moet dan wel werken naar toebehoren, als de accu snel leeg is of het af en toe begeeft wordt jij natuurlijk niet zo blij van. Elke keer stoppen om de accu te verwisselen of aan de praat te krijgen is niet zo prettig. Heeft jouw elektrische fiets hier steeds meer last van? Lees deze blog dan verder, we gaan het namelijk hebben over het kopen van een fiets accu en accu revisie

Een nieuwe accu kopen
Bij het kopen van een nieuwe fietsaccu is het van belang op een aantal zaken te letten. Let er goed op dat je een fietsaccu koopt die daadwerkelijk past op uw fiets. Hoe weet je welke accu past op jouw elektrische fiets? Deze informatie kun je terugvinden op de acculader zelf, de handleiding of op de boven- of onderkant van de fietsaccu. Een ander aspect om rekening mee te houden is de actieradius van de accu. De ene fietsaccu gaat langer mee zonder op te laden dan de andere. Pak je regelmatig de fiets voor lange afstanden of vindt je het vervelend om de accu vaak op te moeten laden? Kies er dan voor een fietsaccu te kopen met een hoge actieradius en dus meer vermogen.

Een fiets accu revisie

Als je accu slechter wordt hoef je niet gelijk een nieuwe aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om te kiezen voor accu revisie. Deze manier is namelijk goedkoper en zou je ook nog zelf kunnen doen! Wil je meer weten over accu revisie? Neem dan gerust een kijkje op de website van Rebatt. Deze partij heeft meer informatie op de website staan, op deze manier weet jij straks alles over accu revisie. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

 

https://www.rebatt.nl/