Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Het bestraten van uw terras: dit heeft u nodig!

Wilt u binnenkort beginnen met de bestrating van uw terras? Dit verloopt het beste wanneer u zich eerst goed voorbereidt. Het bestraten van een terras is namelijk een vrij grote klus, waar veel materiaal en gereedschap bij komt kijken. Benieuwd welke materialen u hiervoor nodig heeft? We vertellen het in deze blog!

Trilplaten

Een ondergrond die waterpas is, is het belangrijkste begin van de bestrating. Wanneer de ondergrond niet recht is, wordt het terras namelijk ook niet recht. De ondergrond waterpas maken kunt u doen met behulp van een trilplaat. De trilplaat, ook wel trilstamper genoemd, zorgt ervoor dat de ondergrond verdicht wordt. Een verdichte ondergrond is een goede fundering voor het terras en zorgt ervoor dat de terrastegels stabiel blijven liggen. 

Tegelknippers 

Na het waterpas maken van de fundering, is het tijd voor stap twee. Hier is het tijd voor het leggen van de terrastegels. Deze tegels moeten natuurlijk precies passen. Aangezien tegels niet altijd in alle maten verkrijgbaar zijn, is het handig om een tegelknipper te gebruiken. Met deze machine kunt u de tegels snijden op het gewenste formaat en er zo voor zorgen dat elke centimeter van het terras gevuld is met tegels. Het soort tegelknipper is afhankelijk van het soort tegels dat u wilt leggen op uw terras. Lichte tegels kunnen geknipt worden met een lichte machine, maar zware tegels moeten geknipt worden met een zware machine. 

Afreien 

Om het terras strak te krijgen kunt u de tegels afreien. Met het Strakvlak afreimaatje wordt het zware werk verlicht en wordt de rug ontlast. Dit komt door de verstelbare wielen en basisarm. Zelfs wanneer machinaal afreien niet mogelijk is, kunt u gebruik maken van Strakvlak. 

Visser & Visser

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor allerlei benodigdheden voor de bestrating van uw terras. Het materiaal is gemakkelijk online te bestellen. Zet uw artikelen in het winkelmandje en reken af in een betrouwbare betaalomgeving. Het team van Visser & Visser gaat voor u aan de slag om de artikelen zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen!

 

https://www.visserenvisser.nl/