Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Zo kom jij erachter welke positie in het veld bij jou past!

Het vinden van de optimale positie voor jouw kwaliteiten is niet iets wat je in een paar seconden doet. Je moet zowel de voor- als nadelen van jouw kwaliteiten afwegen tegen de positie waar jij dan straks wilt gaan spelen. Misschien heb je al een beetje een idee waar je voorkeur naar uitgaat, maar dit betekent helaas niet dat dit dan ook de optimale positie voor jou is. Hoe je er wél achter komt, lees je gelukkig in dit blog. Na het lezen van dit blog weet jij precies welke positie in het veld bij jouw kwaliteiten aansluit en waarom. Lees daarom vooral gauw verder!

Een kwestie van passie

Als jij zonder enige passie of liefde voor de sport in het veld gaat staan, is de kans niet heel groot dat je bovengemiddeld gaat presteren. Als jij dan bijvoorbeeld ook nog eens als verdediger moet spelen terwijl je weet dat je een echte aanvaller bent, valt het plezier in het sporten al redelijk snel weg. Je moet dus allereerst zeker weten dat dit écht de sport is die bij jou past. Als dit zo is, is het van belang dat je kijkt naar een positie waar jouw hart bijna sneller van gaat kloppen. Ben je een aanvaller in hart en nieren of geeft het je een beter gevoel als je de bal van de tegenstander kunt verwijderen door een perfect getimede sliding?

Zorg ervoor dat je coach je opstelt waar jij dat wilt

Als jij nu dan ongeveer weet waar je graag zou willen spelen, is het van belang dat je hier dan ook daadwerkelijk wordt opgesteld. We bedoelen hiermee niet dat jij eindeloze gesprekken moet gaan houden met je coach en hier en daar wat moet gaan aandringen. Wél is het belangrijk dat jouw kwaliteiten gaan aansluiten bij wat er van speler op een bepaalde positie wordt verwacht. Train je dribbel vermogen dus bijvoorbeeld door te trainen met voetbalhoedjes of zorg ervoor dat je reflexen beter worden door middel van een voetbal rebounder. Als jouw kwaliteiten aansluiten bij wat er wordt gevraagd van een speler op een bepaalde positie, word je vanzelf opgesteld. Goed gedaan!

https://www.soccerconcepts.nl/nl/