Rootkit Info
Image default
Geschenken

Het vervangen van een coil doe je zo

 Als je uiteindelijk de overstap hebt gemaakt van normale sigaretten naar e-sigaretten is het even wennen. Een sigaret steek je aan een rook je op, maar nu moet je over meer dingen nadenken. Denk aan wegwerp e-sigaretten die op tijd bijbesteld moeten worden, de voorraad vloeistof moet bijgevuld worden en een keer in de zoveel tijd moet de coil verwisseld worden. Er zijn dus een paar punten waar je rekening mee moet houden, maar gelukkig ben je hier zo aan gewend. Een lastig puntje kan dan het verwisselen van coils zijn. Dit is namelijk een aardig prutswerkje. Wil je weten hoe je het beste de coil vervangt? Lees het verder in deze blog.

Dit is de reden

Voordat je de coil gaat vervangen is het natuurlijk handig om te weten waarom je de coil moet vervangen. Want het is niet altijd nodig om te vervangen. Het kan namelijk ook zijn dat het alleen nodig is om de verdamper te reinigen. Dit doe je gemakkelijk door het onderdeel los te draaien, waardoor de overblijfselen van de damp gemakkelijk afgespoeld kunnen worden met water. Let wel op de warmte van het water, het water moet namelijk niet te warm zijn.

Zo vaak is het nodig om de coil te vervangen

Het kan dus genoeg zijn om te reinigen, maar helaas niet altijd. Een keer in de zoveel tijd is het namelijk echt nodig om de coil te vervangen. Als je de e-smoker regelmatig gebruikt is het verstandig om de coil een keer in de zoveel weken te vervangen, denk aan ongeveer twee keer per maand. Dit is gelukkig dus niet zo heel vaak. Maar probeer dit wel bij te houden, je wilt natuurlijk niet dat de coil opeens kapot gaat.

Zo vervang je de coil

Helaas ziet niet elke coil er hetzelfde uit, dus het kan zijn dat dit stappenplan iets afwijkt, van de e-sigaret die jij thuis hebt liggen. Maar je kan het natuurlijk altijd als richtlijn gebruiken.