Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

De Naambordenspecialist is het adres voor prachtige naamborden

Vraagt u zich af waar u een mooi, degelijk uithangbord van uitstekende kwaliteit kunt bestellen? Dat kan bij De Naambordenspecialist. Wij hebben het ruimste assortiment naamborden, waaronder uithangborden, welke u eenvoudig online bij ons kunt bestellen. Binnen no time heeft u uw uithangbord veilig besteld.

Uithangborden worden vaak gebruikt als reclamebord. Ze zijn dikwijls te zien bij winkels, bedrijven en hotels, omdat een uithangbord dat uitsteekt extra opvalt. Onze uithangborden kunt u laten beschilderen, graveren of beletteren. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of een andere afbeelding op het uithangbord te plaatsen. Alle uithangborden die wij verkopen zijn geschikt voor buitengebruik en kennen weinig onderhoud. De materialen die wij aanbieden zijn: zink (met vinyl of wit beschilderde letters), RVS, hout en leisteen. Bij elk materiaal zijn verschillende soorten borden te vinden. Vaak wordt er voor een reclamebord gekozen voor een opvallend groot uithangbord. Wanneer het uithangbord bij een woning komt te hangen wordt meestal een kleiner uithangbord besteld. Wat u ook in gedachte heeft, met ons kunt u alle kanten op!

Los huisnummer koop je bij de Specialist

Wilt u gewoon een los huisnummer kopen, zonder tekst? Ons assortiment bevat losse huisnummers in zoveel verschillende stijlen dat er voor elke woning of voordeur een passend huisnummerbordje te koop is. Maak uw woning helemaal af met een mooi huisnummer van De Naambordenspecialist!

Onze online webshop kent een eenvoudig bestelproces. Kies het materiaal en vervolgens de stijl van het bordje. Nu kan het lettertype en de kleur uitgekozen worden. Als laatste kan de tekst en of het huisnummer ingevuld worden. Klaar! Zo makkelijk bestelt u bij ons een naam- of huisnummerbord! Controleer meteen de levertijd van het bestelde naambord. Vaak worden onze bordjes al binnen 2 dagen bij u thuis geleverd. De borden die wij met de hand maken of beschilderen laten uiteraard iets langer op zich wachten.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw naambord? Of kunt u het bord dat u in uw hoofd heeft net niet vinden? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met veel plezier verder.

https://www.denaambordenspecialist.nl/