Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Hockeymaterialen die jij absoluut nodig hebt voor het nieuwe hockeyseizoen

Hockeymaterialen die jij absoluut nodig hebt voor het nieuwe hockeyseizoen

Het nieuwe hockeyseizoen komt eraan en jij staat volgend seizoen voor een nieuwe groep spelers. Naast een goede planning moet je zorgen dat je het nodige materiaal beschikbaar hebt voor het begin van het nieuwe seizoen. Hockeysticks en hockeyballen zijn natuurlijk een must, dat ligt aardig voor de hand. Maar wat is nog meer nodig om het seizoen goed voorbereid te beginnen? In deze blog noemen wij de beste en onmisbare hockeymaterialen die jij absoluut nodig hebt om je hockeytrainingen uit te zetten. Lees je mee?

 

  1. Setje pionnen

Wat je je spelers ook aan wil leren, een setje pionnetjes is onmisbaar tijdens elke hockeytraining. Je kan veldjes uitzetten van verschillende formaten en vormen om partij vormpjes te spelen. Maar je kan pionnen ook inzetten om het dribbelen te oefenen middels allerlei parcourtjes. Kijk eens een keer op YouTube, daar zijn veel filmpjes te vinden met verschillende parcourtjes om dribbelen en slalommen te oefenen. Verder kan je pionnen goed inzetten om aan de conditie te werken van je spelersgroep. Zet allerlei looplijnen uit met pionnetjes en laat je spelers zweten. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wij raden je aan om pionnetjes in verschillende kleuren aan te schaffen. Zo kan je variatie inbrengen in je trainingsvormen.

 

  1. Hockeydoelen

Naast het dribbelen, passen en rennen wil je je speler ook leren scoren. Daarbij heb je natuurlijk hockeydoelen nodig. Je kan hockeydoeltjes aanschaffen in verschillende formaten. Je leert zo je spelers scoren vanuit allerlei hoeken en afstanden en hard of geplaatst. Daarnaast leer je je keeper ook ballen tegenhouden. Hockeydoeltjes zijn absoluut onmisbaar tijdens je trainingen.

 

  1. Hesjes

Tijdens elke partijvorm wil je je spelers natuurlijk kunnen onderscheiden van elkaar. Dit kan je het beste doen door middel van hesjes. Het is aan te raden om hesjes aan te schaffen in verschillende én opvallende kleuren. Zo houd je makkelijker het overzicht ook als het mistig is. Denk er daarnaast aan dat je je hesjes regelmatig wast. Zo houd gaan de hesjes (en je spelers) niet stinken. Wel zo fijn.

hockey trainingsmaterialen voor op de vereniging óf thuis schaf je aan bij hockeypartner.nl. Daar vind je een ruim en divers aanbod van pionnen, hockeydoeltjes en hesjes.

https://hockeypartner.nl/