Rootkit Info
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voordelen van Microsoft Dynamics BC en Azure

Ontwikkelingen in Microsoft Dynamics 365 BC

NEWMINDS systems is officieel Azure partner en implementeert en adviseert bedrijven over Microsoft Dynamics. Wellicht heb je al van gehoord, maar sinds 1 april 2021 is de wave1 update uitgekomen voor Microsoft Business Central (BC). Deze update brengt nieuwe updates met zich mee die de gebruiker meer mogelijkheden biedt. Een aantal interessante updates zijn o.a.

  • Bij het verkopen of produceren van verschillende producten met verschillende materiaalsoorten kun je nu onder hetzelfde artikelnummer meerdere varianten plaatsen.
  • Bij productiestuklijsten en routes kun je nu ook de opslaglocaties opgeven bijvoorbeeld voor de orderplanning.

Microsoft Azure is flexibel, schaalbaar en veilig

Loop je binnen je huidige onderneming tegen beperkingen aan binnen je IT? Is je IT nauwelijks of niet flexibel of slecht beveiligd? Dan is de overstap naar de cloud diensten van Microsoft geen slechte keuze. Het onderhouden en aanschaffen van dure eigen netwerken en databasemanagement komt te vervallen, waarbij er veel tijd en geld vrijkomt zodat je kunt focussen op je bedrijf. Microsoft Azure is precies de juiste oplossing!

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een clouddienst service die erop gericht zijn om de productiviteit binnen jouw bedrijf te verbeteren. Dit door slimmer, wendbaarder, flexibeler en makkelijker te werden in de cloud via een slim platform waarop je al je bedrijfsapplicaties en IT omgeving kunt bouwen. Bovendien profiteer je van enkele ijzersterke voordelen die Microsoft Azure jou kan bieden.

  • Je data is altijd super veilig afgeschermd en er is altijd een backup aanwezig van je data. Door de toename in phising en spam is een goed beveiligde omgeving tegenwoordig een must.
  • Azure kan binnen iedere werkomgeving geïntegreerd worden – op kantoor, pricate netwerk of een cloudnetwerk.
  • Azure is heel schaalbaar en geschikt voor iedere computertaal of framework.
  • Profiteer van schaalvoordelen en toegang tot de nieuwste uitbreidingen dankzij de vele innovaties bij Microsoft.

Microsoft SQL server

Een van de voorbeelden is het gebruik van een Microsoft SQL server. SQL betekent Structured Query Language en veel bedrijven gebruiken een Microsoft SQL Server. De specifieke programmeertaal (SQL) werd ontworpen voor specifieke databases. Zo’n SQL server is voor meerdere doeleinden in te zetten. De server beheert en onthoudt gegevens in een SQL Database. Zo’n database vergt SQL Beheer, SQL Management en continue verbetering van de SQL Performance. Iets wat je in goed vertrouwen kunt uitbesteden aan NEWMINDS systems.

Wat kun je ermee doen?

In de database kan je gegevens opslaan, raadplegen, wijzigen en bewerken. Als de structuur en opzet van zo’n database goed is, is er geen sprake (of zo min mogelijk) van duplicatie van gegevens. Dit beperkt het aantal fouten in gegevensverwerking aanzienlijk. Integratie met eigen systemen en cloud is één van de laatste ontwikkelingen van Microsoft evenals het gebruik van ‘mobile’. Bij beheer hoort ook regelmatig goede back ups maken van de databases en optimalisatie van zoeksleutels, waardoor je de continuïteit waarborgt en optimalisatie verbetert.

Doe een gratis ICT scan

Benieuwd waar jouw kansen liggen met je server of cloud diensten? Vraag dan een vrijblijvende ICT scan aan via onze website en dan brengen we in kaart waar jouw pijnpunten liggen en wat je eraan kunt doen.

https://www.newmindssystems.nl/