Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Horeca medewerker

Horeca medewerker

Functie

Voor een winkel in de regio van Zulte zijn we dringend op zoek naar een medewerker voor de koude keuken.

 

Takenpakket:

 

 • Je helpt mee met de bereiding van salades en dagschotels.
 • Je vult de toonbank aan en houdt de winkel op orde.
 • Indien nodig help je mee met het bedienen van de klanten in de winkel.
 • Ervaring hierin is een pluspunt, maar geen vereiste, u zal zeker de nodige ondersteuning krijgen.

 

Aanbod

 

 • U kan meteen starten.
 • U komt terecht in een omgeving met een familiale werksfeer.
 • U kan bij ons voltijds aan de slag, maar minder uren zijn zeker bespreekbaar en flexibel.
 • Ook flexijobbers komen in aanmerking, wanneer je slechts enkele dagen kan werken mag je ook solliciteren.
 • Loon naar functie en ervaring!
 • Tewerkstelling op lange termijn!

Jouw profiel

 

 • U bent vriendelijk en sociaal, zowel naar de klanten als naar je collega’s.
 • U werkt netjes en proper en nauwkeurig.
 • Ervaring in de horeca of slagerij is een pluspunt.
 • U zoekt een tewerkstelling op lange termijn.
 • U hebt een passie voor bereidingen.

Met uw vriendelijke en sociale houding bent u perfect geschikt voor een rol waarin direct klantcontact en samenwerking met collega’s centraal staan. Uw vermogen om zowel nauwkeurig als netjes te werken, gecombineerd met uw ervaring en passie voor de horeca of slagerij, maakt u een waardevolle kandidaat voor een langdurige tewerkstelling. Hieronder wordt verder ingegaan op uw vaardigheden en hoe deze uw professionele aanpak beïnvloeden:

1. Vriendelijkheid en Sociale Vaardigheden: Uw vriendelijke en sociale houding is essentieel in een servicegerichte omgeving. Dit stelt u in staat om uitstekende relaties op te bouwen met klanten, wat leidt tot een positieve klantervaring en klantloyaliteit. Ook binnen het team draagt uw houding bij aan een prettige werksfeer en een coöperatieve teamdynamiek, wat de productiviteit en het werkplezier kan verhogen.

2. Netheid en Nauwkeurigheid: Uw aandacht voor netheid en nauwkeurigheid is bijzonder belangrijk in de voedingsindustrie, waar hygiëne en precisie van cruciaal belang zijn voor zowel voedselveiligheid als kwaliteitscontrole. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat alle processen volgens de hoogste standaarden worden uitgevoerd, wat essentieel is voor het behoud van de gezondheid en veiligheid van klanten.

3. Ervaring in Horeca of Slagerij: Ervaring in de horeca of slagerij toont aan dat u al bekend bent met de dynamiek van deze omgevingen en de specifieke vaardigheden die nodig zijn om te slagen. Kennis van voedselbereiding, klantenservice en mogelijk zelfs voorraadbeheer zijn waardevolle vaardigheden die uw aanpassingsvermogen en competentie in uw rol versterken.

4. Zoektocht naar Langdurige Tewerkstelling: Uw interesse in een langdurige positie toont uw toewijding en wens om te groeien binnen een organisatie. Dit betekent voor werkgevers dat u een betrouwbare en stabiele kandidaat bent, gericht op langetermijnsucces en betrokkenheid bij het bedrijf.

5. Passie voor Bereidingen: Uw passie voor het bereiden van voedsel is een drijvende kracht achter uw werk. Deze passie zorgt ervoor dat u gemotiveerd blijft om hoogwaardige producten te leveren en voortdurend op zoek bent naar manieren om uw vaardigheden te verbeteren en innovatieve recepten of technieken te introduceren.

Deze combinatie van persoonlijke eigenschappen, professionele ervaring en een sterke betrokkenheid bij uw vakgebied maakt u een uitstekende kandidaat voor een functie waarbij interactie met klanten en voedselbereiding centraal staan. Uw vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken, samen met uw toewijding aan kwaliteit en service, zal ongetwijfeld leiden tot succes in uw toekomstige functie.

https://vacatures.today/cat/Technical36.html

 

https://www.vindazo.be/vacatures/horeca-medewerker.html