De lekkerste desserts eet u bij dit bistro restaurant in Spakenburg

Heerlijk uit eten gaan is niet compleet zonder een smaakvol dessert, zeker als u een echte zoetekauw bent! Het zoete balanceert de rest van de maaltijd en geeft u een heerlijk verzadigd gevoel. Bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg zijn ze het daar helemaal mee eens en hebben ze dus een uitgebreide dessertkaart. Of u nu houdt van zoet of liever een hartige afsluiter van de maaltijd heeft, iedereen vindt hier wel iets naar zijn of haar smaak!

Wat voor toetjes staan er allemaal op de menukaart?

De dessertkaart van bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is net zo uitgebreid als de rest van de menukaart. Van klassiek tot chique; het is allemaal te vinden op de menukaart. Voor de zoetekauwen is er keuze uit de heerlijke karamel- of chococoupe waarbij karamel en chocolade de hoofdrol spelen. Deze heerlijke ijsjes zijn de perfecte afsluiter op een warme zomerdag. De lemon cheesecake en rock slide brownie worden dagelijks vers gemaakt en smelten op de tong! Liever een luxueuze afsluiting van uw avond uit? Bestel dan de Scroppino, een Italiaanse cocktail gemaakt van prosecco, limoen sorbetijs en Limoncello! Hou er wel rekening mee dat de Scroppino dus alcohol bevat. Daarnaast is er voor de kleinsten ook nog de mogelijk om een lekkere verrassingsbeker te bestellen!

Wacht niet langer en reserveer uw tafel vandaag nog

Bent u een echte toetjesliefhebber en kunt u niet wachten om aan te schuiven bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg? Reserveer direct uw tafeltje via het online reserveringssysteem op de website. Reserveert u liever niet online of heeft u nog een vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Mocht u een favoriete tafel hebben, bijvoorbeeld rondom de gezellige gashaard, dan kunt u dit ook bij uw reservering doorgeven. Wanneer brengt u een bezoek aan het leukste bistro restaurant van Spakenburg?

 

https://www.antonios-spakenburg.nl/