Rootkit Info
Image default
Woning en Tuin

Kwalitatieve afwerkmaterialen tegen een aantrekkelijke prijs bij egaline.online

Wil je een vloer egaliseren, een wand of vloer betegelen of gaan behangen of schilderen? Dan vind je op egaline.online de juiste afwerkmaterialen om deze klussen aan te pakken. Deze producten zijn bedoeld voor bedrijven en consumenten. Egaline Online beschikt over een ruime voorraad, daarom is het zeker mogelijk om een grote bestelling te plaatsen. Omdat de producten groot worden ingekocht, kun je ze tegen een voordelige prijs aanschaffen. Wat wel zo aantrekkelijk is. Ook zijn deze afwerkmaterialen van goede kwaliteit, zodat je met behulp van deze producten kan genieten van een langdurig resultaat.

Egaline

Voor het egaliseren van je ondervloer kun je op egaline.online diverse soorten egaline kopen. Je vindt er de merken Atlas, Excelmix, Kiesel en Quartzline. Er zijn diverse soorten met verschillende laagdiktes voor verschillende type vloeren.

Hieronder een overzicht van de egaline producten:

  • Atlas SMS 15 Egaline (1-15mm) 25kg Egalisatiemortel
  • Atlas SMS 30 Egaline (3-30mm) 25kg Egalisatiemortel
  • Atlas SAM 100 Egaline (5-30 mm) 25kg Gipsgebonden
  • Excelmix Excel TS Level 20 ( 2-20mm ) 20kg Egalisatiemortel
  • Kiesel Servofix FG ( 1-10mm ) 25kg Project Egalisatiemortel
  • Quartzline Alpha SL Underlayment ( 2-20mm ) 25kg Egalisatiemortel
  • Quartzline Cementitious SL Underlayment ( 2-20mm ) 25kg Egalisatiemortel

Tegellijm

Ben je van plan een wand en/of vloer te gaan betegelen? Dan is een flexibele tegellijm essentieel om deze klus te kunnen klaren. In het assortiment van egaline.online vind je de merken Atlas en Kiesel. Van het merk heb je de keuze uit verschillende soorten. Zo is er de Atlas elastische tegellijm (C1TE 1-10mm). Dit product is makkelijk in gebruik door goede uitvloeiing. Deze tegellijm is geschikt voor het lijmen van keramieken en natuurstenen tegels. De Atlas Geoflex (C2TE 2-15 mm) kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Dit product heeft een zeer sterke hechting en is geschikt voor diverse ondergronden. Doordat de lijm een langere tijd nodig heeft om te drogen, kun je eventuele fouten makkelijker corrigeren.

https://egaline.online/