Rootkit Info
Image default
Vakantie

Vakantiepark midden in de natuur van Noordwijk

Er zijn meerdere vakantieparken rondom Noordwijk te vinden. We lichten er eentje voor u uit: vakantiepark Sollasi. Het park ligt in Noordwijkerhout, een klein dorp dat grenst aan Noordwijk. Dit park ligt op een unieke plek, omgeven door natuur. Grenzend aan het vakantiepark ligt het Oosterduinse meer. Bij dit meer kunt u heerlijk zonnebaden en ontspannen, picknicken, een terrasje aan het water pakken, wandelen of pret beleven op het water. Even verderop ligt het strand Langevelderslag. Via een wandeling of fietstocht door de duinen bereikt u de strandopgang. De afstand van het park tot aan het strand is zo’n 2 kilometer. Bij de strandopgang zijn meerdere horecagelegenheden. Voor de kinderen ligt hier ook nog een erg leuke en ruime speeltuin.

De omgeving rond vakantiepark Sollasi leent zich er perfect voor om per fiets ontdekt te worden. Ieder vakantiehuisje is voorzien van een berging waar u uw fietsen netjes en veilig in kwijt kunt. Heeft u geen eigen fietsen meegenomen maar lijkt het u enig om de mooie fietsroutes te fietsen? Geen probleem, bij de receptie zijn fietsen te huur.

Hond of paard mee op vakantie

Wilt u graag uw hond meenemen op vakantie? Uw trouwe vriend is meer dan welkom op het vakantiepark. Daarbij kunt u vanaf het park de leukste wandelingen maken met uw hond, waarbij deze zelfs op veel plekken los mag lopen. Bent u een troste paardenbezitter? Ook deze kunt u meenemen op uw vakantie! Sollasi heeft een eigen manege met paardenhotel. De manege ligt vlakbij het vakantiepark. Maak met uw paard de mooiste ritten door bos en duin. En zelfs op het strand zijn paarden het gehele jaar welkom bij de strandafritten die dichtbij de manege liggen.

Camping Sollasi en camping Le Parage

Naast het vakantiepark in Noordwijkerhout ligt camping Sollasi. Dus wilt u liever kamperen? Dat kan ook! Even verderop ligt nog een camping van dezelfde eigenaar, camping Le Parage. Deze camping in Noordwijk aan Zee ligt naast het natuurgebied Hollands Duin.

Beide campings zijn voorzien van ruime kampeerplaatsen, moderne en schone sanitaire voorzieningen en veel andere faciliteiten.

 

https://www.sollasi.nl/