Rootkit Info
Image default
Beauty en verzorging

Laat de huidaandoening acne behandelen bij Van Lennep Kliniek

Acne is een huidaandoening die helaas veelvuldig voorkomt. Deze huidaandoening wordt vooral gezien in het gezicht, de hals, de armen, de schouders en de rug. Niet alleen bij jongeren die in hun pubertijd zitten laat deze aandoening zich zien, ook ver buiten deze leeftijd hebben veel mensen te kampen met acne.

Zowel bij vrouwen als bij mannen komt de huidaandoening acne voor. Verschillende factoren zoals hormonale schommelingen, erfelijke aanleg, het hebben van stress of gebruik van tabletten hebben invloed op de mate waarin u last kunt hebben van acne. Gelukkig kunt u bij Van Lennep Kliniek een uiterst goede acne behandeling ondergaan. Omdat er verschillende vormen van acne zijn en er dus niet zomaar van te voren een juiste behandeling bepaald kan worden bieden wij diverse acne behandelingen aan. Hierdoor is er altijd een behandeling mogelijk die geschikt is voor uw huidtype en aandoening.  

Een cosmetisch arts of huidtherapeute zal eerst een grondige huidanalyse uitvoeren. Aan de hand van de uitkomst hiervan wordt vervolgens de geschikte behandeling bepaald en een behandelplan opgesteld. Het opstellen van het behandelplan gaat altijd samen met u in overleg.

Van Lennep Kliniek: voor de beste versie van uzelf

Voor verschillende huidaandoeningen kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek. Onze zeer goede en professionele huidtherapeuten kunnen u van diverse huidaandoeningen afhelpen. Maar u kunt niet alleen bij ons terecht met een huidaandoening. .

Wij zorgen ervoor dat u in alle opzichten weer de beste versie van uzelf wordt. Of u nu gaat voor een Botox behandeling om vervelende rimpeltjes te laten verdwijnen, een lipfiller voor mooie en vollere lippen, een gehele lichaamsbehandeling of plastische chirurgie, bij ons bent u hier allemaal voor op het juiste adres.

Wij werken enkel met goed opgeleide en ervaren artsen en therapeuten, die allemaal gaan voor het beste en een natuurlijk resultaat.

U kunt ten alle tijden geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest voor advies of voor het maken van een afspraak. U kunt ook online een afspraak maken. Het eerste intake gesprek is bij ons altijd gratis.

https://www.vanlennepkliniek.nl/