Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Vergeten een cadeau te kopen? 5x laatste moment cadeautips!

Ineens zie je het in je agenda staan: er is iemand jarig! Maar je bent helemaal vergeten om een cadeau te kopen! Wat nu? Gelukkig zijn er genoeg leuke cadeaus die je last-minute nog kan kopen. Als je creatief bent is er altijd wel iets origineels te verzinnen. Inspiratie nodig? Wij hebben 5 last-minute cadeautips!

 

  1. Cadeaubon

Wanneer je bent vergeten een cadeau te kopen maar de supermarkten zijn nog wel open, dan kan je een cadeaubon kopen bij de supermarkt. Veel supermarkten bieden cadeaubonnen aan voor verschillende winkels en uitjes, zoals slijterijen, kledingwinkels, restaurants en bioscopen. Rijd dus nog even snel langs de supermarkt op weg naar die verjaardag en koop een tegoedbon!

 

  1. Verjaardagskaart

Een slimme oplossing voor wanneer je geen cadeau hebt gekocht, is het kopen van een verjaardagskaart en het cadeau hierop schrijven. Schrijf dus op wat je die persoon gaat geven! Neem hem/haar bijvoorbeeld mee naar de bioscoop, zeg dat je samen een mooi paar schoenen voor hem/haar gaat uitkiezen of neem hem/haar mee uit eten of lunchen. Zo geef je uiteindelijk toch een uniek cadeau, maar kom je niet met lege handen aan doordat je een kaartje geeft!

 

  1. Eten

Iedereen wordt blij van eten! Wanneer de supermarkt nog open is kan je daar de favoriete lekkernijen kopen van de jarige. Stel bijvoorbeeld een leuk pakket samen en verpak dit in doorzichtig cadeaupapier met een lintje eromheen. Maar wat nog origineler is, is om zelf iets te bakken! Zelfgebakken taart of koekjes zijn altijd het lekkerst, dus je zal iedereen hier blij mee maken!

 

  1. Stuur een cadeau op

Voordat je naar de verjaardag toegaat, kan je nog een cadeau voor de jarige bestellen. Op internet is toch veel meer keus dan in fysieke winkels! Kies een leuk cadeau uit, eventueel van het verlanglijstje, en laat het cadeau bezorgen op het adres van de jarige. Zo kan je vertellen dat je wel een cadeau hebt, maar dat het nog onderweg is!

 

  1. Geld

Tenslotte is geld altijd nog een oplossing. Het is misschien het minst persoonlijk, maar iedereen heeft er wat aan en zo kan de jarige zelf zijn/haar cadeau uitkiezen!

 

https://www.boeketcadeau.nl/