Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Waarom een laminaatvloer beter is dan een hardhoutenvloer

Er werd gezegd dat laminaatvloer niet duurzaam is. Mensen werden geleid om te geloven dat laminaatvloer een levensduur van slechts tien jaar heeft, en na tien jaar zou het beschadigd raken! Dat is niet langer het geval. Laminaatvloer kunnen bestand zijn tegen de slijtage van het dagelijks leven, het is alleen nodig om te weten welk type slijtage en scheur op uw vloer wordt blootgesteld aan.

Laminaatvloer ten opzichte van hardhoutenvloer

Laminaat is veel duurzamer dan hardhouten vloeren. Hardhouten vloeren nemen een pak slaag van verkeer, vlekken, warmte en snijwonden. Laminaatvloer heeft deze problemen niet omdat de coating daadwerkelijk in het laminaat is ingebouwd.

 

De coating maakt de vloer ook heel gemakkelijk schoon te maken. Het is niet nodig om de vloer te schrapen en te schrobben. U kunt gewoon een natte dweil of een slang gebruiken om het stof en vuil te wissen. En omdat het water gebaseerd is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van het hout eronder met de reinigingsvloeistof.

Goedkoper

Een andere reden waarom laminaatvloer een goede keuze is voor het huis is omdat het minder per vierkante voet kost dan hardhouten vloeren. Hardhouten vloeren kunnen overal tussen driehonderd euro per vierkante voet kosten tot enkele duizenden dollar per vierkante voet. Voor sommige woningen is dit geen groot bedrag, maar voor gezinnen of kavels van appartementen kan het snel optellen. Met laminaatvloeren kan de vloer minder vaak worden vervangen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

 

Als u denkt aan het installeren van uw eigen laminaatvloer, is het belangrijk dat u de instructies zorgvuldig leest en alle stappen zorgvuldig wilt volgen. Het vastleggen van de planken kost tijd en als u uw werkgebied niet wilt verpesten, wilt u misschien een professional inhuren om de vloer te leggen. Afhankelijk van het type laminaatvloeren dat u koopt, kan het door u worden geïnstalleerd, hoewel veel mensen liever een professional inhuren. Er zijn enkele verdiepingen die moeten worden geïnstalleerd met behulp van spacers en lijm. Lees de instructies voordat u probeert dit te doen.

 

Bij het kiezen van de juiste kleur van laminaatvloeren, wilt u een vloerkleur kiezen die goed zal mengen met de andere elementen van de kamer. Vermijd het plukken van een vloerkleur die uw kamer opvalt. Kies een vloerkleur die zal helpen om in de kamer te mengen, in plaats van het opvallen en de aandacht op de vloer te vestigen. Als u donkere vloeren heeft, kiest u lichtgekleurde laminaatvloer. Hetzelfde geldt voor een witte vloer. Het ziet er geweldig uit in de winkel, maar in uw huis zal het gewoon de kamer er klein en krap uitzien.

 

https://www.beboparket.nl/