Rootkit Info
Image default
Alarmsysteem

Bewaak uw locatie met Video Content Analyse

Indien u een bedrijfspand heeft, zoals een winkel, wilt u de omgeving van uw pand natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Er liggen namelijk hoogstwaarschijnlijk veel waardevolle spullen in het pand. Kies daarom voor Video Content Analyse bij Recpoint in Nijkerk, nabij Amersfoort. Hiermee hoeft u geen maximale persoonsbezetting in te zetten, want deze geavanceerde software ziet precies wat er bij uw pand aan de hand is. De software analyseert het gedrag van mensen en de bewegingen in het gebied. Daarnaast werkt de Video Content Analyse heel goed bij het signaleren van afwijkende en verdachte zaken. Het systeem alarmeert in zulke gevallen direct het personeel of de beveiliging.

De software is ook toepasbaar voor binnen

Video Content Analyse is ook zeer geschikt voor de optimalisatie van uw bedrijf. Het systeem telt bijvoorbeeld hoeveel mensen er binnen zijn, en waar zij staan. Zo weet u direct welke plekken in (bijvoorbeeld) uw winkel een aantrekkingskracht hebben. U kunt op deze manier zelf gaan analyseren wat handig is om aan te passen, zoals de looproutes. Niet alleen in winkels is dit handige software; in musea ook! Geef dan in de software aan waar kunst hangt of staat. Op deze manier is het voor de Video Content Analyse heel gemakkelijk om te zien waar iets afwijkt of wanneer de plek van het kunstwerk ineens leeg is. Het is ook mogelijk om warmte-koude-analyses in te stellen op deze software. Zo kunt u dag en nacht uw gewenste locatie laten bewaken.

Optimaliseer uw beveiliging

Door Video Content Analyse te implementeren in uw bedrijf, creëert u een veilig en goed bewaakte omgeving. Wanneer u hier interesse in heeft, neemt u contact op met Recpoint. Dit bedrijf houdt rekening met uw wensen en stelt de software voor u in, precies zoals u dat wilt. Neem een kijkje op de website waar u meer informatie vindt en de contactgegevens kunt raadplegen.

https://recpoint.nl/