Rootkit Info
Image default
Bedrijven

Geld besparen op de energierekening

Er zijn talloze manieren om op uw rekeningen te besparen, met name op elektriciteitsrekeningen. U kunt de temperatuur in de kamers die u het meest gebruikt tussen de 23 en 26 graden houden door ze te koelen. U zult comfortabeler zijn en tegelijkertijd geld besparen op uw energierekening. Overweeg om uw huis voor te koelen en uw wasmachine en vaatwasser te laten draaien terwijl de zon schijnt als u zonne-PV op het dak heeft. Gebruik bij het wassen een koudwater programma. U kunt hierdoor elk jaar tot 125 euro besparen. Schakel niet-essentiële items uit via het stopcontact – apparaten en apparaten die op stand-by staan, kunnen tot 10% van uw elektriciteit verbruiken.

Hoe u het hele jaar op rekeningen kunt besparen

Als u naar bed gaat of het huis verlaat, zet dan uw verwarming, airconditioning en andere apparatuur uit. Het gebruik van de schakelaar of afstandsbediening om items uit te schakelen bij het stopcontact kan veel meer energie besparen dan ze op stand-by te laten staan. De meeste computers bevatten energiebesparende opties die kunnen worden ingeschakeld om de computer en het scherm uit te schakelen na een bepaalde hoeveelheid inactiviteit. Er zijn een paar basisdingen die u kunt doen om geld te besparen op verwarming en koeling zonder in te boeten aan comfort. Sluit deuren van kamers die u niet gebruikt en koel of verwarm alleen de kamers waar u de meeste tijd doorbrengt. Zorg ervoor dat uw gordijnen of jaloezieën goed zijn afgesloten tijdens de koudere maanden. Houd uw gordijnen overdag gesloten tijdens de warmere maanden. Uw huis blijft koeler als u buitenzonwering gebruikt, zoals buitenzonwering of canvas luifels om de zon van uw ramen te houden. Door tocht rond deuren en ramen te voorkomen, kunt u voorkomen dat koele lucht ontsnapt.

Verstandige keuzes leiden tot verstandige uitgaven

Een energie-evaluatie aan huis kan u helpen bij het identificeren en verbeteren van de aspecten van uw huis die buitensporige energiekosten veroorzaken. U kunt een energie-evaluatie van uw huis krijgen en leren hoe u uw huis kunt helpen energie en geld te besparen op rekeningen, of u nu verkoopt of verbouwt, huurt of zich zorgen maakt over energiekosten. De optimale vriezer temperatuur ligt tussen min 15 en min 18 graden Fahrenheit. Controleer of de afdichting van de koelkastdeur stevig is en of er geen gaten of gebreken zijn waardoor koude lucht kan ontsnappen. Als je een tweede koelkast of vriezer hebt, gebruik deze dan alleen als dat nodig is. Ondanks al deze informatie is het essentieel om de hulp in te roepen van een elektricien bij jou in de buurt, als je in Delft bent kun je contact opnemen met een elektricien Delft.