Rootkit Info
Image default
Eten en drinken

Dit bedrijf verzorgt graag uw catering in Rotterdam

Organiseert u binnenkort een feest of evenement in Rotterdam en wilt u hier graag catering voor regelen? Dat is zeker een goed idee. Iedereen houdt immers van lekker eten en met een goed gevulde maag kunnen mensen pas echt goed presteren en plezier maken. Als u graag broodjes als lunch of catering wilt bestellen, zit u bij Brood Express uit Rotterdam helemaal goed. Bij dit bedrijf kiest u uit diverse broodjes, waardoor er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Zo houdt u al uw gasten tevreden en wordt uw feest of evenement zeker een groot succes.

Bekijk online het smakelijk aanbod

Of u nu catering wilt regelen of een lunch wilt bestellen voor uzelf, collega’s of familie; Brood Express staat voor u klaar. Op ze website ziet u een overzicht van de mogelijkheden. U kunt onder andere roomboter croissants en saucijzenbroodjes bestellen, maar u kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een broodje met:

  • Roompaté
  • Kaas-kipfilet
  • Kip-baconsalade
  • Tonijnsalade
  • Bieslook roomkaas
  • Boerenachterham
  • Jong belegen kaas

Meteen alles in huis voor uw evenement

Als u een feest of evenement organiseert in Rotterdam en catering laat komen, wilt u natuurlijk wel dat de gasten comfortabel kunnen eten. Daarom kan Brood Express eventueel ook een terras, tent en meubilair regelen. Zo heeft u meteen alles in huis om uw gasten van een lekkere maaltijd te voorzien én hen hier comfortabel van te laten genieten. Dit zullen de bezoekers zeker waarderen.

Geef uw bestelling door en laat het u smaken!

Gaat u een lunch of catering bestellen bij dit bedrijf in Rotterdam? Dan zult u zeker genieten van lekker eten en een goede service. Neem contact op met de zaak en geef u wensen en bestelling door. Dan gaan de medewerkers snel voor u aan de slag, zodat zij zeker alles op tijd in orde hebben voor uw lunch, evenement of feest.