Rootkit Info
Image default
Eten en drinken

Een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin voor urenlang speelplezier

Zijn de kinderen niet meer te temmen en willen ze eropuit? Beleef dan een heerlijke middag met het hele gezin in een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin. Zo kunnen zij al hun energie kwijt in een grote speeltuin terwijl de ouders in alle rust in het restaurant vertoeven. Bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom kunt u uitstekend terecht hiervoor.

Een pannenkoekenhuis met een gevarieerde menukaart

Bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk geniet u samen met de kinderen van ambachtelijke pannenkoeken. De kinderen zullen goed smullen van dit gerecht en mogen de pannenkoeken zelf versieren. Hun lekkere pannenkoeken worden bereid in ouderwetse stalen pannen, waardoor u extra geniet van een ambachtelijke pannenkoek. Daarnaast staat er op hun gevarieerde menukaart ook heerlijke vlees- of grillgerechten en vindt u een kindermenu met frietjes en snacks.

Een fantastische speeltuin voor veel speelplezier

Dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin biedt urenlang speelplezier in de middag of avond. Er zijn ontzettend veel speeltoestellen waar uw kinderen al hun energie kwijt kunnen. Deze locatie is daarom ook ideaal voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje! Zo gaat uw zoon of dochter met al hun vrienden en vriendinnetjes weer met een voldaan gevoel terug naar huis.

Combineer het bezoek met een dagje Katwijk aan zee

Wilt u overdag even lekker uitwaaien? Vlakbij dit pannenkoekenrestaurant vindt u Katwijk aan Zee. De belangrijkste attracties van de badplaats zijn natuurlijk het strand en de zee. Maak een lange wandeling, bouw zandkastelen of zwem in de zee om de dag vervolgens af te sluiten met een heerlijk diner bij dit restaurant.

Reserveer online

Zou u graag een bezoek willen brengen aan dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin? Wanneer u in de buurt bent is het altijd mogelijk om gewoon even binnen te stappen. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een plekje, maakt u online een reservering. Zo weet u zeker dat u met het hele gezin terecht kunt bij dit kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin.

https://www.debeslagkom.nl/