Rootkit Info
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur in de buurt van Alblasserdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor zaalverhuur in Oud-Alblas, nabij Alblasserdam? Misschien wilt u een zaal afhuren om een besloten feest te geven? Of wilt u een vergadering organiseren of een teamuitje? De Krom in Oud-Alblas nabij Papendrecht en Alblasserdam is er voor u wanneer u op zoek bent naar zaalverhuur. De locatie van deze brasserie is perfect voor al uw feesten, partijen en vergaderingen. Het is namelijk gelegen naast het riviertje de Alblas en is een sfeervolle en moderne brasserie. Met diverse zalen die beschikbaar zijn voor zaalverhuur nabij Alblasserdam is er voor elke groepsgrootte wel een geschikte zaal.

Een zaal huren die aansluit op uw wensen en behoeften

Met diverse zalen ter beschikking voor zaalverhuur nabij Alblasserdam, is er voor iedereen een geschikte zaal. De diverse zalen hebben een authentieke en mooie aankleding en zijn geschikt voor groepen tussen de 20 en 250 mensen. Wanneer u een zaal huurt bij deze brasserie, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Hierbij wordt de catering compleet afgestemd op uw wensen en behoeften en komen u en uw gasten niks tekort. Verder geniet u natuurlijk van de prachtige omgeving van de bresserie. Dit mooie gebied maakt De Krom een uitstekende locatie voor bijvoorbeeld een trouwerij, verjaardag of jubileum. Natuurlijk is het ook uitermate geschikt voor vergaderingen. Niks zo fijn als even tot rust komen in de natuur na een intensieve brainstormsessie. U kunt rekenen op een totaalpakket wanneer u besluit om hier een zaal te huren. Of het nu gaat om muziek, de catering of de sfeer: de specialisten van De Krom verzorgen alles voor u tot in de puntjes.

Plaats direct een reservering

Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal op deze geweldige locatie? Neem dan direct contact op met de specialisten van deze brasserie. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor hun locatie.

https://www.dekromoudalblas.nl/