Rootkit Info
Image default
Zorg

Edevop Online, EPD software die je altijd en overal kunt gebruiken

Ben je een fysiotherapeut die een eigen praktijk wil gaan starten? Dan zijn er veel dingen die je moet regelen. Zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een ABG-code en VECOZO certificaat aanvragen. Daarnaast is het slim om te gaan kijken naar geschikte epd software voor het bijhouden van je cliëntengegevens. De epd software fysiotherapie van Edevop bevat alle noodzakelijke functies die je nodig hebt om je administratie te regelen voor jouw fysiotherapie praktijk. Daarbij is deze software te gebruiken tegen een aantrekkelijke prijs.

De praktijksoftware van Edevop bevat de volgende functionaliteiten:

  • Een EPD formulier om de gegevens van je cliënten eenvoudig in bij te houden.
  • Een overzichtelijke agenda voor al je afspraken.
  • Declareren  aan zorgverzekeraars via VECOZO.
  • Facturen opstellen en verzenden.
  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO.
  • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview om patiënten ervaringen te meten.
  • E-mails veilig verzenden via de koppeling met Zorgmail.

Veilig en flexibel te gebruiken

Het handige van edevop online is dat je deze software op elk moment en op iedere plek kunt gebruiken. Dit komt je met edevop online vanuit een website werkt. De mensen die Edevop ontwikkeld hebben, vinden het zeer belangrijk dat de gegevens van je cliënten veilig zijn. Om die reden is Edevop online gebouwd op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je privacygevoelige informatie wordt veilig in de cloud opgeslagen en dagelijks wordt hier een backup van gemaakt.

Voor wie is de software bedoeld?

De software van Edevop kan gebruikt worden door de volgende beroepsgroepen: logopedie, fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie.

Contractloos werken met Edevop

Ben je als zorgverlener net gestart met een eigen praktijk en heb je nog geen contracten gesloten met zorgverzekeraars? Met Edevop is dit geen probleem. Deze software kun je gebruiken zonder dat je contracten hebt gesloten met zorgverzekeraars. Met Edevop online kun je een factuur naar eigen voorkeur opmaken. Zodat je een overzichtelijke factuur naar je client kunt versturen.