Tandartsverzekeringen van Salland

Heeft u een tandartsverzekering nodig, wilt u een jaarlijkse vergoeding en 100% vergoeding van de periodieke controles? Dan zit u goed bij Salland Zorgverzekeringen. Al hun tandartsverzekeringen bieden dit. Bij Salland kunt u kiezen uit drie opties: 

–         TandExtra

–         TandPlus

–         TandTop

U krijgt een vergoeding van 100% voor de periodieke controle. Daarnaast worden alle overige erkende behandelingen voor 75% vergoed tot een maximaal bedrag per jaar. En is het jaar voorbij? Dan krijgt u opnieuw een vergoeding voor uw tandartskosten. Ook een beugel voor uw kind(eren) valt onder de vergoeding van de tandartsverzekeringen.

Collectieve korting via uw werk of sportclub

Salland Zorgverzekeringen heeft afspraken gemaakt met bedrijven en sportclubs in de regio. Zo kunt u een collectieve zorgverzekering afsluiten en profiteren van de voordelen van een regionale verzekeraar. Sluit u de verzekering af via een sportclub? Dan krijgt de club zelfs een bedrag per betalende verzekerde. Salland startte deze actie in 2012 om de sportverenigingen in de regio een financieel steuntje in de rug te bieden. Ondertussen doen er al meer dan 150 clubs mee uit verschillende gemeenten in Gelderland en Overijssel.

Aanvullende verzekering voor extra zekerheid

Wilt u naast een tandartsverzekering ook nog wat extra zekerheid? Dan kunt u bij Salland ook nog kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. Met de Start kiest u voor de aanvullende verzekering met de meest gebruikte vergoedingen. Is dat niet genoeg voor u? Dan kunt u ook nog kiezen voor de Extra, Plus en Top. U kunt dan een vergoeding krijgen voor verschillende soorten zorg, bijvoorbeeld: fysiotherapie, zwangerschapscursussen, een bril of lenzen en nog veel meer.

https://www.salland.nl/