Rootkit Info
Image default
Telefonie

Hippe telefoons en scherpe maandtarieven; sluit je ook aan bij Swapphone

Is jouw smartphone aan vervanging toe, maar stel je de aankoop uit omdat je je eigenlijk geen nieuwe kunt permitteren? No worries, wij hebben een oplossing: ga voortaan een iPhone 12 huren bij de firma die hierin is gespecialiseerd is; Swapphone. Van origine een Bredaas bedrijf, maar de klanten komen tegenwoordig uit het hele land. En tevreden klanten kunnen we wel zeggen. Drie recente meningen:

“Het was allemaal in no time gepiept binnen 5 minuten goedkeuring en binnen drie uur kreeg ik bericht dat mijn telefoon diezelfde dag nog verzonden zou worden, super hoor! De volgende dag kon ik lekker bellen met mijn nieuwe iPhone 7 tegen een spot goedkoop tarief.”

“Super vriendelijke eerlijke en persoonlijke service. Snelle levering geheel volgens afspraak. Daarbij een hele mooie telefoon waarmee je meteen iets goeds voor het milieu doet. Ook de voorwaarden zijn helder kortom een absolute aanrader!”

“Snel akkoord op aanvraag en snelle en goed verpakte levering. Heel erg tevreden.”

Lease de telefoon van jouw keuze

Of het een lease iPhone 12 of lease Samsung wordt, is natuurlijk aan jou. In beide gevallen kun je rekenen op een laag maandbedrag. Voor de duidelijkheid: je betaalt Swapphone voor het leasen van de telefoon. De simkaart en belminuten moet je zelf regelen. Alle Swapphones zijn simlock-vrij. Ze zien er mooi, schoon uit en ze werken perfect (alle functionaliteiten zijn getest voor de Swapphone-medewerkers). Heb jij een eigen bedrijf, dan kun je gebruiken maken van Swapphone For Business. Vanaf 10 smartphones gelden aantrekkelijke kortingen. Door middel van Mobile Device Management zijn tijdige upgrades gegarandeerd en worden alle telefoons goed beveiligd. Bij problemen kunnen je medewerkers aankloppen bij het Support Team.

Het is gangbaar dat Swapphone-klanten online een telefoon aanschaffen. Wil jij voordat je definitief beslist de telefoon met eigen ogen zien? Dat kan. We adviseren je wel om van te voren via de mail of telefonisch een afspraak te maken: +31 85 048 1941. Het bezoekadres is: Neerloopweg 17, 4814 RS Breda.

https://swapphone.nl/