Rootkit Info
Image default
Relatie

Speeddaten, feesten én dineren bij Search4love

Search4love is populair als het om speeddaten Breda gaat. De avonden die tot nu toe hebben plaatsgevonden, waren een groot succes. Er waren veel deelnemers. De sfeer was bruisend, energiek en vrolijk. De dates verliepen snel en soepel. En, heel belangrijk, er zijn al heel wat matches uit voortgekomen. Naast de reguliere avonden die -bij voldoende belangstelling- wekelijks plaatsvinden, maken we je attent op twee andersoortige bijeenkomsten van Search4love.

Te beginnen het Single Duo Diner. Dit is een speeddate voor jou en een vriend of vriendin samen. Jullie ontmoeten vier ander duo’s en hebben zo met z’n tweetjes een heel speciale avond. Er wordt een overheerlijk viergangendiner geserveerd. Na gang nummer 1 schuiven jullie door naar een nieuwe tafel. Daar genieten jullie in het gezelschap van twee andere singles van gerecht nummer twee. En zo gaat het door tot en met het toetje. In vergelijking met speeddaten krijgen jullie tijdens het Single Duo Diner meer tijd. We kunnen niet verwachten dat je in 4 minuten een heel gerecht opeet en ook nog vragen stelt en beantwoordt. De tijd per dish is 20 minuten.

Heb jij al een keer meegedaan aan een speeddate Amsterdam bijeenkomst en vind je het tijd voor iets meer? Geef je op voor het Search4love Mega Single Event. Hierbij is speeddaten een optie, maar geen must. In feite is het een groot feest voor vrijgezellen van jouw leeftijd uit dezelfde stad (of omgeving). Er treedt een live band op. Een DJ draait de grootste hits. Gedurende de avond worden jullie getrakteerd op smakelijke hapjes en drankjes. Een bepaalde ruimte is ingericht voor speeddating. Deelname daaraan is, zoals gezegd, geheel vrijblijvend.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Over de registratie en hoe er met vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan. Over een specifieke speeddate avond die op het programma staat en de aanmeldingsprocedure. We adviseren je te kijken bij ‘veel gestelde vragen’. Waarschijnlijk vind je daar het antwoord / de antwoorden. En is dat niet het geval, neem dan contact op met Search4love via klantenservice@search4love.nl.

https://www.search4love.nl