Rootkitinfo

Koop uw Thule Coaster XT met gewenste accessoires

Wanneer u met kinderen een fiets- of wandeltocht maakt, staat hun veiligheid natuurlijk te allen tijde voorop. Dan wilt u ook de beste oplossing qua vervoersmiddel, het liefst één die het uzelf ook het meest comfortabel maakt. In dit geval is de Thule Coaster XT de ultieme oplossing voor u. Deze krachtpatser is gemaakt van stevige materialen en biedt plaats voor twee kinderen, die in comfortabele zitjes vervoerd kunnen worden. Deze fietskar is combineren met tal van accessoires, bijvoorbeeld een regenhoes, voetenzak, een gevoerde zitting voor baby’s en nog veel meer. Omdat de Thule Coaster XT zo populair is, is het ook heel eenvoudig om snel de juiste onderdelen te vinden die nodig zijn voor een eventuele reparatie. Omdat deze echter goed tegen een stootje kan, is het niet snel nodig om hem een onderhoudsbeurt te geven. Duurzaamheid is dan ook een opvallende eigenschap van de Thule Coaster XT.

Profiteer ook van multifunctionaliteit

Naast de duurzaamheid en kwaliteit van de materialen, is de Thule Coaster XT ook nog eens erg multifunctioneel. Wanneer u met de kinderen gaat fietsen, wilt u soms ook even de fiets wegzetten en de tocht voortzetten met een wandeling. Dan hoeft u deze fietskar niet onbeheerd achter te laten, want u vormt hem in een paar bewegingen om naar een wandelwagen. Zo maakt u met de Thule Coaster XT een ontspannende en veilige rit, waar u ook heen gaat!

Bestel deze fietskar eenvoudig online

Waar kunt u de Thule Coaster XT kopen? Dat kan in de webshop van ActiveStyle. Hier bestelt u eenvoudig en snel en betaalt u altijd een scherpe prijs voor kwaliteitsproducten. Bestelt u op werkdagen vóór 17.00? Dan verzendt ActiveStyle nog dezelfde dag jouw product(en). Langskomen in hun winkel in Mierlo is natuurlijk ook een optie. Dan kunt u producten zoals de Thule Coaster XT direct met eigen ogen bekijken.

https://activestyle.eu/nl/