Rootkitinfo

Hoe maak je met cupcake vormpjes van een babyshower een waar feest?

Sommige mensen maken ze iedere week en maken er allerlei mooie creaties van: cupcakes in allerlei soorten en maten en in allerlei soorten cupcake vormpjes. Je hebt er zelfs speciale winkels van waar je allerlei materialen en versieringen kunt kopen. Bovendien kun je je ook uitleven met het beslag. Met wat kleurstof heb je roze en blauwe cupcakes. Of met wat cacaopoeder, chocolade cupcakes.

Cupcakes voor je babyshower

Je bent zeven maanden zwanger en je twee beste vriendinnen hebben aangegeven dat ze graag een babyshower voor je willen organiseren. Je wilt zelf ook heel graag je steentje bijdragen dus jij hebt aangegeven dat jij graag iets wilt bakken en de babyshower versiering voor je rekening wilt nemen. En wat is er leuker dan cupcakes bakken? Niks eigenlijk. Vooral met de versiering van de cupcakes kun je je helemaal uitleven. Maar ook met de cupcake vormpjes waarin je ze bakt. Voor een extra feestelijk resultaat kun je namelijk hele leuke cupcake vormpjes bestellen bij Daily Style.

Versiering van de cupcakes

Voor de versiering van de cupcakes zijn er legio mogelijkheden. Je kunt het simpel houden door cupcake setjes te kopen met cupcake vormpjes en prikkers in hetzelfde thema. Je kunt de versiering van je cupcake ook laten aansluiten op de babyshower versiering. Heb je bijvoorbeeld babyshower versiering met roze olifantjes, dan kun je van roze fondant en een olifant uitsteker een olifantenvormpje op je cupcake maken. Als je deze cupcakes maakt in roze cupcake vormpjes ziet het er hartstikke leuk uit.

Samen cupcakes versieren

Het is natuurlijk ook heel leuk om als activiteit tijdens de babyshower samen met je vriendinnen cupcakes te versieren. Het enige wat je dan in huis moet halen is genoeg fondant, uitsteekvormpjes die bij de babyshower versiering passen. Bij Daily Style kun je hele leuke babyshower versiering en allerlei soorten cupcake vormpjes bestellen. Tijdens het versieren van de cupcakes kun je dan lekker kletsen en fantaseren over de baby en ben je verzekerd van een hele leuke middag.