Rootkit Info
Image default
Entertainment

Werk aan het teamgevoel in de escape room in Markelo

Voor een leuk uitje kun je goed terecht bij de unieke escape room in Markelo. Op een boerderij is de escape room in Markelo gevestigd. Je kunt een escape room in Markelo afhuren om hier bijvoorbeeld een bedrijfsuitje te organiseren of om hier een verjaardagsfeestje te geven. De escape room in Markelo is vooral ingericht voor kinderen, omdat het voor hen ook leuk is om een spannende verjaardag te beleven. Stel van tevoren je team samen en ga aan de slag met de puzzels en de opdrachten die je krijgt in de escape room in Markelo. 

Laat je opsluiten

Je kunt met wel meer dan dertig mensen plaatsnemen in de escape room in Markelo en laat je snel opsluiten om er ook weer snel uit te kunnen komen. Het is erg goed voor het teamverband en het samenwerken om een keer deel te nemen aan de escape room in Markelo. Er zijn meerdere verhaallijnen te vinden in boerderij. Je hebt meerdere onderwerpen waar je uit kunt kiezen waar jij je voor gaat laten opsluiten. Als je zin hebt om een puzzel te maken wat te maken heeft met de oorlog dan kies je voor de verhaallijn dat te maken heeft met de tweede wereldoorlof, maar je kunt ook andere thema’s kiezen waar jij je in gaat verdiepen met de groep. 

Snel vrij komen

Binnen zestig minuten moet je uit de escape room in Markelo kunnen ontsnappen. En dit brengt veel spanning met zich mee. Op de website kun je lezen wat andere mensen ervan vinden, maar natuurlijk worden hier geen geheimen verteld. Die dien je zelf in de ruimte te ontrafelen. Zorg ervoor dat de adrenaline stijgt en je in een groep ervoor zorgt dat je de ruimte verlaat en dat zonder ruzie met elkaar te krijgen. Een goede test voor relaties en vriendschappen is de escape room in Markelo zeker.