Rootkit Info
Image default
Entertainment

Nu ook een escape room in omgeving Aalten!

Misschien vraag jij je dit wel af: wat is een escape room? Een luxe escape room in Aalten is iets wat je in een groep gaat doen. In een bepaalde tijd is het de bedoeling dat je puzzels en raadsels gaat oplossen om te ontsnappen uit een ruimte. Meestal doe je dit binnen een uur tijd. Het komt natuurlijk vaak voor dat je voor het einde van deze tijd de oplossing niet vindt, maar dat betekent niet dat het geen leuke activiteit is. Je bent namelijk bezig met samenwerken, oplossen en vooral plezier hebben. Je kunt dit doen met vrienden, familie en/of collega’s. Wat je maar wilt natuurlijk! Ook een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje.

Thema escape room

Meestal hebben escape rooms een soort thema. De ruimte en het verhaal is ingericht in een soort thema of omgeving. In de omgeving Aalten heb je een escape room in wat zich afspeelt op een boerenbedrijf. Hier rust een vloek op waardoor de maisoogsten mislukt zijn, koeien zijn ziek en de melkproductie is daardoor stilgevallen. Met een groep ga je in een uur tijd de puzzels en raadsels oplossen. Ook is de escape room omgeven door koeien. De prijzen variëren van €85 tot €125 en het gaat vanaf 3 personen t/m 7. Het is dus goedkoper per persoon wanneer je met meer mensen gaat. Voor kinderen van 9 tot 12 jaar geldt uiteraard een goedkoper tarief. Je moet wel even van tevoren reserveren voordat je naar de escape room nabij Aalten kunt gaan.

Aalten

Aalten is een dorp in Gelderland met zo’n 25.000 inwoners. Bij deze inwoners hoort ook de wereldberoemde Angus Young van AC/DC die hier samen met zijn Nederlandse vrouw woont. In de buurt van Aalten kun je dus naar een escape room gaan.