Rootkit Info
Image default
Aanbiedingen

Houten speelgoed

Het speelgoed van hout is gemaakt voor alle leeftijden. Het is tijdloos en gaat lang mee. Het houten speelgoed gaat niet snel kapot en kan dus voor een tweede leven worden gebruikt. Wellicht spelen jouw kinderen later met het houten speelgoed waar jij vroeger mee speelde; hoe leuk is dat! Lees snel verder en kom meer te weten over het houten speelgoed

 

Aangepast op leeftijd

Houten speelgoed wordt aangepast aan de leeftijd van jouw kind. Bij het peuterspeelgoed wordt er bijvoorbeeld gelet op kleine losse materialen. Kleine onderdelen kunnen worden doorgeslikt en daardoor is er een kans op stikken. Niemand wil natuurlijk dat een kindje stikt en al helemaal niet wanneer het kindje lekker aan het spelen is. Daarnaast zijn hobbelpaardjes bijvoorbeeld beschikbaar in verschillende formaten. Zo kunnen de allerkleinste hobbelen op een paardje, maar de wat oudere kinderen ook.

 

Stimuleert verbeelding

Houten speelgoed is eenvoudig opgezet. Er zitten vaak geen lichten en geluiden in. Speelgoed met lichten en geluiden trekken de aandacht van je kind, maar ze raken er vaak ook snel weer op uit gekeken. Dit is vrij logisch, aangezien ze weinig leren van het speelgoed. Door de simpele bouw van het houten speelgoed, wordt de creativiteit gestimuleerd. De deuren naar de wijde fantasie worden geopend.

 

Bekijk het aanbod van houtenspeelgoed-shop.nl

Wil jij nou ook graag houten speelgoed aanschaffen? Neem dan een kijkje in het brede assortiment van houtenspeelgoed-shop.nl. Hier worden niet alleen puzzels en spellen verkocht, maar ook loop- en duwwagens en andere voertuigen. Er is ingespeeld op elke leeftijdscategorie, voor ieder wat wils. Bij een orderwaarde hoger dan €25 zijn de verzendkosten gratis. Bij voorradige producten geldt het volgende: voor 17:00 uur besteld? Dan wordt het product morgen bij jouw thuis afgeleverd. Voor vragen kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag!

https://www.houtenspeelgoed-shop.nl/