Rootkitinfo

Maak stappen met je verlichting met deze tips!

Verlichting is de fundatie van een woning. Het kan een woning maken of kraken. Vooral nu het vroeg donker is in de winter, kan je wel een beetje licht gebruiken. Daarom hebben we in deze blog  een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jouw verlichting gaat stralen. Een lichtplan kan duur zijn om aan te vragen. Daarom hebben we drie eenvoudige tips voor je verzameld. Zo breng jij sfeer in je huis ook als is het nog zo kil buiten. Lees gauw verder!

  1. Kleur zegt meer dan je denkt

Koop nooit zomaar een lamp zonder te kijken naar de kleur. Warm wit en koel wit, is namelijk een groot verschil. Wij raden aan altijd te gaan voor warm licht. Dit kan dus ook warm wit zijn. Ook tinten zoals oranje of geel zijn lekker warm. Let op de kleur van de lampen die je koopt. Kleur is namelijk erg leidend. 

  1. Zet het in een groep

Veel verlichting is niet verkeerd, alleen als je het allemaal aan of uit wilt doen. Wat een werk. Hier is een oplossing voor. Namelijk lichtgroepen. Dan verdeel je je verlichting in op verschillende groepen.  Je kunt bijvoorbeeld een groep maken voor de badkamer en een aparte groep voor de slaapkamer. Ook onderscheid maken tussen dag en de nacht, is mogelijk. Je kunt dit op diverse manieren aanpakken, maar de meest voorkomende manier is een verlenging in je stopcontact die verbonden is met een afstandsbediening. Deze kun je eenvoudig online kopen of bij een bouwmarkt.

  1. Dimmen? Geen probleem!

Verlichting hoort bij te dragen aan de sfeer in huis. Toch is verlichting soms ook praktisch en moet het juist fel zijn. Led dimmers zijn de oplossing hiervoor, dan hoef je niet te kiezen. Je kan je lampen fel zetten of juist dimmen. Ook is Ledverlichting goed voor het klimaat. Ben je op zoek naar led dimmers? Neem dan een kijkje op de site van Ledlampenkopen.nu. Voor 23.00 uur besteld betekent dat je het de dag daarna in huis hebt. Super snel!

Dit waren onze tips, veel succes met je verlichtingsplan! 

 

https://www.ledbuydirect.nl/