Rootkit Info
Image default
Dienstverlening

Het beste dakadvies krijgt u van de Dakmakers

Is uw platte dak aan een opknapbeurt toe? Of wilt u uw dak laten verduurzamen? Voor gedegen dakadvies kunt u terecht bij de Dakmakers. Wij zitten met ons dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn al meer dan 35 jaar in het vak. De ervaring die wij in al die jaren hebben opgebouwd is zeer groot. En die ervaring willen wij niet alleen voor onszelf houden. Onze klanten eerlijk, gedegen en duidelijk advies geven vinden wij dan ook erg leuk om te doen. Want als je alles weet van platte daken, is het natuurlijk fantastisch om die kennis over te kunnen brengen.

Wilt u weten of uw dakbedekking inmiddels aan vervanging toe is? Of wilt u een steentje bijdragen aan het milieu door een duurzaam dak te laten plaatsen? Wij kunnen u er alles over vertellen. Voorbeelden van duurzame daken zijn groene daken, witte daken, geïsoleerde daken, hergebruikte daken, luchtzuiverende daken en daken met zonnepanelen. Geheel vrijblijvend vertellen wij u er alles over. We bekijken wat mogelijk is op uw dak en maken, indien gewenst, een offerte op maat voor u.

Wij zijn overal te vinden

Ons werkgebied beslaat een groot deel van Nederland. U kunt ons tegenkomen in de Randstad, Noord Holland, Zuid Holland en ’t Groene Hart. Maar ook buiten deze gebieden voeren wij onze werkzaamheden uit. Natuurlijk werken er bij ons alleen geschoolde vakmensen. Onze collega’s verstaan hun vak en hebben het grootste plezier in hun werk. Weer of geen weer, wij werken het liefste buiten en op grote hoogte. Werken op grote hoogte moet natuurlijk uiterst veilig gebeuren om ongelukken te voorkomen. Alle veiligheidsregels worden dan ook met alle precisie door ons nageleefd.

Laat uw dak professioneel onderhouden

Is uw dak helemaal in orde maar wilt u dat er periodiek onderhoud aan gepleegd wordt? Sluit dan een all in dakonderhoud contract bij ons af. Wij komen dan jaarlijks uw dak inspecteren en controleren op eventuele mankementen. Indien een kleine reparatie nodig is aan het dak voeren wij deze meteen uit. We maken de dakbedekking, dakgoot en de waterafvoer helemaal schoon en verwijderen mos en bladeren van het dak.

Met ons bent u verzekerd van een gezond dak boven uw hoofd!

 

https://www.dakmakers.nl/